Πέθανε η ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου - Η ανάρτηση του Μπιμπίλα

Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα στον Βύρωνα

allyou.news

Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε την απώλεια της Ζωής Παπαδοπούλου.

Η κηδεία της ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στο κοιμητήριο του Βύρωνα.

«Ένα πολύ γλυκό πλάσμα του χώρου μας, μια ηθοποιός αθόρυβη που σε όλη της την ζωή υπηρέτησε με απέραντη αγάπη το θέατρο, από τους πρωτεργάτες των απόκεντρων Θεάτρων που πάλευε να στήσει και να δημιουργεί ωραίες παραστάσεις στο Θερινό Θέατρο της Λούτσας. Λάτρευε το κλασσικό θέατρο.

Μόνη της έραβε, αφισοκολλούσε, έτρεχε νυχθημερόν κ έδινε μήνυμα σε μας τους νεώτερους. Από τα πιο ενεργά μέλη του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοηθείας ΣΕΗ) και του ΕΣΗ (ΕΝΩΣΗ συνταξιούχων ηθοποιών) , όταν πια συνταξιοδοτήθηκε η χαρά της ήταν να περνά τον χρόνο της βοηθώντας στα γραφεία κ να κάνει συγκεντρώσεις στο σπίτι της με πολλούς καλλιτέχνες. Ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια κι όνειρο της ήταν να μείνει το θέατρο της Λούτσας στους ηθοποιούς. Αυτή ήταν η καλόκαρδη, υπέροχη Ζωή Παπαδοπούλου.

Θα την αποχαιρετήσουμε 11.30 την Δευτέρα από το κοιμητήριο του Βύρωνα. Καλό ταξίδι Ζωιτσα μου», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της εκλιπούσας.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1917139021958861&id=100009883453348

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares