Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για Τέμπη: «Είναι μη διαχειρίσιμο!»

Όσα είπε συγκινημένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

allyou.news

Συναισθηματικά φορτισμένος εμφανίστηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυωε ότι πριν βγουν στον «αέρα», ο ηθοποιός της ζήτησε να καθίσουν για δέκα λεπτά χωρίς να μιλάνε καθώς η τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη, τον έχει συγκλονίσει.

Με τρεμάμενη φωνή ο ηθοποιός είπε: «Σκέφτομαι πόσο οδυνηρό είναι αυτό που συνέβη. Αν κάνεις έναν παραλληλισμό σε δικά σου πρόσωπα, σχεδόν δε μπορείς να πάρεις ανάσα με όλο αυτό που συμβαίνει. Είναι κάτι μη διαχειρίσιμο στη σκέψη. Επειδή όλοι κάνουμε έναν απολογισμό αυτές τις μέρες, κάθε φορά σκέφτομαι ότι έχω ανάγκη σαν άνθρωπος, όπως όλοι μας, να ζω με ανθρώπους που θαυμάζω, να ζω με ανθρώπους που είναι κίνητρο για εμένα να προσπαθώ να εξελίσσω το λίγο του εαυτού μου κάθε φορά…

Την έχω αυτή την ανάγκη. Αναρωτιέμαι, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό στη ζωή που έχω, πόσες φορές έχω έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες ειδήσεις που κάτι δε λειτούργησε σωστά. Ντρέπομαι και για δικά μου κομμάτια που έχω έρθει αντιμέτωπος με αδιέξοδα ή αντίστοιχα πράγματα σαν πολίτης και δεν είχα τον χρόνο να λειτουργήσω λίγο πιο ανθρώπινα…».

«Αναρωτιέμαι πως αλλάζουν όλα αυτά και είχα μιλήσει με έναν ακαδημαϊκό και μου είχε πει ότι αλλάζουν, αν αύριο το πρωί γίνεις λίγο καλύτερος άνθρωπος. Αν ο καθένας στον μικρόκοσμό του γίνει λίγο καλύτερος. Βλέπεις τελικά ότι τα πράγματα, έρχονται με τέτοιο τρόπο που σε φέρνουν σε αδιέξοδο, δε ξέρεις από που να πρωτοπιαστείς. Αυτό σκεφτόμουν… Η οργή έρχεται μετά, ο πόνος είναι το πρώτο πράγμα. Δε θα μπορούσα να ονειρευτώ τη ζωή μου χωρίς τους ανθρώπους που αγαπάω. Με διαλύει αυτή η σκέψη. Ξέρω ότι κάποια στιγμή όλοι θα περάσουμε αυτό το κατώφλι της συνέχειας της ζωής αλλά αυτό, το ότι κάποιος δεν πρόσεχε παραπάνω, δεn ξέρω πόσο αντέχεται», συμπλήρωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στο Καλύτερα Δε Γίνεται.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares