Νίκος Βέρτης: Η ανακοίνωση για την εμφάνιση μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Ο τραγουδιστής τραγούδησε κανονικά το βράδυ του Σαββάτου

allyou.news

Κανονικά τραγούδησε το βράδυ του Σαββάτου ο Νίκος Βέρτης στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, τέσσερις ημέρες μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας.

Ο Νίκος Βέρτης εδώ και χρόνια ηγείται νυχτερινού σχήματος

Ο Νίκος Βέρτης εδώ και χρόνια ηγείται νυχτερινού σχήματος /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μέσω ανάρτησής του στο Instagram, ο δημοφιλής τραγουδιστής ανακοίνωσε πως μαζί με την επιχείρηση κι όλους τους υπαλλήλους αποφάσισαν να παρουσιάσουν κανονικά το πρόγραμμά τους στο κοινό με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων.

«Η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες και το προσωπικό αποφάσισαν να λειτουργήσουν τη σημερινή βραδιά παρότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην πατρίδα μας μετά το τραγικό δυστύχημα των τελευταίων ημερών. Θεωρήσαμε ότι το πένθος μας θα το δείξουμε πιο έμπρακτα βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που ίσως αυτές τις μέρες χρειάζονται τη βοήθειά μας πέρα από το να δώσουμε αίμα.

Η ανακοίνωση του κέντρου όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης

Τα έσοδα, λοιπόν, της σημερινής βραδιάς θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων που φυσικά κανένα χρηματικό ποσό δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους. Όπως επίσης, στους ηρωικούς συνανθρώπους μας που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται εκεί παρόντες και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Βέρτης.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares