Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας παντρεύεται Έλληνα εφοπλιστή

Ο γάμος του Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτη θα γίνει στις 12 Μαρτίου

allyou.news

Η πριγκίπισσα Ιμάν είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β’ και της βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας.

Η νεαρή καλλονή ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, ο οποίος μάλιστα είναι και ελληνικής καταγωγής. Πρόκειται για τον Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτη, ο οποίος είναι γόνος εφοπλιστικής οικογένειας από την Άνδρο.

Σύμφωνα με τη βασιλική αυλή της Ιορδανίας, ο βασιλικός γάμος θα γίνει την Κυριακή στις 12 Μαρτίου και θα είναι μια λαμπρή τελετή.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Ιούλιο του 2022. Έναν μήνα μετά, ο αδελφός της Ιμάν και διάδοχος του θρόνου, Χουσεΐν Μπιν Αμπντάλα, έκανε πρόταση γάμου στη Ράτζουα Αλ Σάιφ. Ο γάμος τους θα γίνει την 1η Ιουνίου 2023.

Η βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε στο instagram ένα συγκινητικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την κόρη της Ιμάν. «Την πρώτη φορά που κράτησα στην αγκαλιά μου το κοριτσάκι μου ήξερα ότι η ζωή δε θα ήταν ποτέ η ίδια. Σε μία εβδομάδα θα είναι νύφη. Μονάκριβη Ιμάν μου, είμαι τόσο χαρούμενη για σένα και τόσο περήφανη για αυτό που είσαι».

Ποιος είναι ο Τζαμίλ Αλέξανδρος Θερμιώτης

O Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης γεννήθηκε το 1994 στο Καράκας της Βενεζουέλας και είναι Αμερικανός με ελληνική καταγωγή, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας από την Άνδρο.

Είναι οικονομολόγος με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Το σπίτι του βρίσκεται στην Καλιφόρνια ενώ η επαγγελματική του στέγη βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης είναι ο διευθύνων σύμβουλος ενός Fund επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα τη Νέα Υόρκη. Η εταιρεία του είναι η Financorp Holdings Corporation.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares