Αντίνοος Αλμπάνης: «Διαχειρίζομαι χρόνιους πόνους εξαιτίας των θεραπειών»

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη μάχη του με τον καρκίνο

allyou.news

Πριν από περίπου μια τριετία ο Aντίνοος Αλμπάνης σόκαρε την κοινή γνώμη, μιλώντας για την περιπέτειά του με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο After Dark του Θέμη Γεωργαντά όπου μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του και πώς είναι σήμερα.

«Πλέον, είμαι καλά, δόξα τον Θεό. Τα δύσκολα έχουν περάσει κι έχουν μείνει πίσω. Αυτό, το οποίο καλούμαι να διαχειριστώ είναι κάποιοι χρόνιοι πόνοι, που έχουν μείνει εξαιτίας των θεραπειών. Τις έχω ολοκληρώσει τις θεραπείες, τώρα απλά εξετάζομαι ανά εξάμηνο για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκομαι και αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος», είπε αρχικά.

«Επειδή δεν έχουν τελειοποιηθεί όμως, οι θεραπείες αφήνουν διάφορα κουσούρια, γιατί καταστρέφουν πέρα από τα καρκινικά κύτταρα κι υγιή κύτταρα κι αυτό δημιουργεί προβλήματα στον οργανισμό. Αλλά είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι, πάρα πολύ χαρούμενοι κι είμαστε εδώ παρόντες και ζωντανοί να μπορούμε να δουλεύουμε, να ελπίζουμε, να κάνουμε όνειρα», συμπλήρωσε.

Τέλος, εξήγησε πως η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα για τη ζωή του. «Με όλο αυτό αναθεώρησα πράγματα για τη ζωή, έτσι γίνεται συνήθως. Κακώς όμως, που γίνεται έτσι γιατί δεν πρέπει να φτάνεις στο χείλος του γκρεμού για να επαναξιολογείς τις καταστάσεις και τα πράγματα. Δεν πρέπει να ζορίζεσαι πια σε τόσο μεγάλο βαθμό», κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares