Κωνσταντίνα Κομμάτα - Γιώργος Σαμαράς: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η αποκάλυψη της ηθοποιού στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;»

allyou.news

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν ο Γιώργος Σαμαράς με την Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με την ηθοποιό να αποκαλύπτει τα ευχάριστα στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;», όπου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης (08/03).

Ο Γιώργος Σαμαράς με την Κωνσταντίνα Κομμάτα στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Φωτογραφία NDP

Ο Γιώργος Σαμαράς με την Κωνσταντίνα Κομμάτα στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Φωτογραφία NDP

«Ο Γιώργος ήταν πάντα εκεί, μετά τον ερχομό του παιδιού. Εγώ κάπου χάθηκα. Για μία νέα μαμά είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλάζουν τα πάντα. Ο Γιώργος βοηθάει πολύ στο μεγάλωμα του παιδιού. Την κάνει μπάνιο, την ταΐζει. Ήταν εκείνος που άλλαξε την πρώτη πάνα της μικρής. Έλεγα ότι θα είμαι κουλ, αλλά στην εικόνα ενός μικρού εύθραυστου πλάσματος, εγώ τα έχασα. Ο Γιώργος μου είπε ότι θα με βοηθήσει εκείνος», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

«Με τον Γιώργο δεν έχουμε παντρευτεί, κάναμε ένα σύμφωνο. Δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Μέχρι τον θρησκευτικό… Όταν άρχισαν οι προετοιμασίες της βάφτισης και είδα πόση δουλειά θέλει όλο αυτό, είπα να το αφήσουμε λίγο ακόμη, για να το ευχαριστηθούμε. Ακόμα δεν έχει γίνει θρησκευτικός γάμος, τώρα είδομεν», συμπλήρωσε.

Θυμίζουμε πως ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του είναι μαζί περίπου 9 χρόνια με τον ερχομό της κόρης τους να επισφραγίζει την αγάπη τους.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares