Εριέττα Κούρκουλου: Ηχηρό «παρών» στη διαμαρτυρία για τα Τέμπη

«Δεκάδες παιδιά άλλων μαμάδων δολοφονήθηκαν»

allyou.news

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η Εριέττα Κούρκουλου προκειμένου να δώσει κι εκείνη το «παρών» στη μεγάλη διαμαρτυρία για την τραγωδία στα Τέμπη.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η ιδρύτρια της φιλοζωικής οργάνωσης Save a Greek Stray τόνισε πως άλλαξε τα πλάνα της για χάρη όλων αυτών των ανθρώπων που έχασαν τους αγαπημένους τους στη φονική σύγκρουση των τρένων.

Η Εριέττα Κούρκουλου έχει διαδηλώσει για τα δικαιώματα των ζώων

Η Εριέττα Κούρκουλου έχει διαδηλώσει για τα δικαιώματα των ζώων /Φωτογραφία Instagram

Στη μακροσκελή της ανάρτηση έγραψε: «Σήμερα το πρωί σηκώθηκα με ένα πλάνο στο κεφάλι μου. Είχα να πάω σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη, στη συνέχεια να πάω τον Νίκο στον παιδικό σταθμό, να γνωρίσει τον χώρο και τις δασκάλες του και μετά να πάω στο γραφείο μου. Μόλις ήπια όμως την πρώτη γουλιά του καφέ μου και κοίταξα το παιδί μου στα μάτια, κατάλαβα ότι το πλάνο αυτό έπρεπε να αλλάξει. Έπρεπε να αλλάξει γιατί δεκάδες παιδιά άλλων μαμάδων δολοφονήθηκαν και αν δεν αλλάξουμε τα πλάνα μας για αυτό, πότε θα τα αλλάξουμε;

Δεν θα θέλαμε όλη η Ελλάδα να αλλάξει τα πλάνα της για εμάς εάν είχε δολοφονηθεί το δικό μας παιδί; Δε θα θέλαμε να τα αφήσουν όλα και να πάνε να διαμαρτυρηθούν, να κλάψουν και να απαιτήσουν με κάθε τρόπο να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι; Οι πραγματικοί υπεύθυνοι… όχι μόνο ο σταθμάρχης! Δεν χρωστάμε αυτό το ελάχιστο σε αυτές τις μαμάδες, τους μπαμπάδες, τα αδέρφια, τους φίλους, τις οικογένειες των νεκρών; Δεν χρωστάμε τουλάχιστον αυτό;

Δυστυχώς όμως, ενώ να περίμενα να δω ανθρώπους ενωμένους, αγκαλιασμένους, κλαμένους και ναι – θυμωμένους, είδα ανθρώπους χωρισμένους… χαμένους. Άλλοι έβριζαν το κεφάλαιο και τον ιδιωτικό τομέα, άλλοι έβγαζαν selfies και να χασκογελάνε γεμάτοι κέφι για το «στόρι». Εκεί κατάλαβα ότι τελικά φταίμε όλοι… φταίει προφανέστατα και πρώτα από όλους η κυβέρνηση! Αλλά κάπου φταίμε και εμείς».

Η φωτογραφία της Εριέττας Κούρκουλου από τη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares