Κατερίνα Παπουτσάκη: Μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο

«Οι ευθύνες είναι περισσότερες», είπε μετά τον χωρισμό από τον Πιλαφά

allyou.news

Σε νέα της συνέντευξη η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, όταν ενσάρκωνε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, καθώς επίσης και για τον χωρισμό της με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο γιους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Η Αυλή των Θαυμάτων» στο Μέγαρο Μουσικής/ Φωτογραφία NDP

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Η Αυλή των Θαυμάτων» στο Μέγαρο Μουσικής/ Φωτογραφία NDP

«Έχω μία τάση να σωματοποιώ το άγχος μου. Με τον ρόλο της Αλίκης στο «Έχω ένα μυστικό» όλο αυτό εκτοξεύθηκε στα κόκκινα. Πέρασα πολύ άσχημα, γιατί δε θέλω να προσελκύω τα πράγματα με άλλο τρόπο πλην της δουλειάς μου. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί κάποιος σε στήνει στον τοίχο και σε πυροβολεί χωρίς έλεος», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και συμπλήρωσε «Νιώθω τυχερή που είπα όχι, γιατί είχα κάπου άλλου να πω «ναι». Δεν έχω πάει για φαγητό με κανέναν. Δεν έχω σχέσεις με παραγωγούς, σκηνοθέτες. Δε θα μπορούσα ποτέ να κινηθώ βάσει συμφέροντος. Το να κάνω μία φιλική σχέση ή να βγω ένα φαγητό για να κερδίσω κάτι και μόνο σαν σκέψη μου φέρνει τάση για εμετό».

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για τη ζωή της μετά το διαζύγιο με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για τη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά

Τέλος, για το διαζύγιό της με τον γνωστό επιχειρηματία και πώς το ξεπερνάει, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε «Οι ευθύνες μετά το διαζύγιο είναι περισσότερες. Προφανώς μία τέτοια απόφαση προέκυψε μετά από μεγάλη σκέψη και ζυμώσεις. Όλο αυτό ξεπερνιέται με τον χρόνο, προσπαθώντας να φτιάξεις μία καινούργια πραγματικότητα που σ’ ευχαριστεί και βασιζόμενος στα πόδια σου, τους φίλους σου, την οικογένειά σου».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares