Skip to main content

CELEBS

Διοικητής νοσοκομείου Λάρισας για Πάολα: «Δεν έχει επικοινωνήσει»

Τι συμβαίνει με τη δωρέα της στους τραυματίες του δυστυχήματος;



Το περασμένο Σάββατο η Πάολα τραγούδησε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται, ανακοινώνοντας πως θα διαθέσει τα χρήματά της στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Η Πάολα στο νυχτερινό κέντρο, όπου φέτος τον χειμώνα πραγματοποιεί εμφανίσεις με τον Γιάννη Πλούταρχο/ Φωτογραφία NDP - Νίκος Ζότος   

Η Πάολα στο νυχτερινό κέντρο, όπου φέτος τον χειμώνα πραγματοποιεί εμφανίσεις με τον Γιάννη Πλούταρχο/ Φωτογραφία NDP - Νίκος Ζότος

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ούτε ο διοικητής του νοσοκομείου, ούτε κάποιο μέλος της διοίκησης, έχουν μέχρι στιγμής κάποια ενημέρωση για την πρόθεση της τραγουδίστριας να δώσει την αμοιβή της στους τραυματίες του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Στη συνέχεια εξήγησε τη διαδικασία που ακολουθείται στις δωρεές. Συγκεκριμένα ο ιδιώτης που επιθυμεί να κάνει κάποια δωρεά, εκδηλώνει αρχικά την πρόθεσή του κι έπειτα ενημερώνει το νοσοκομείο για το ύψος του ποσού που προτίθεται να διαθέσει.

Στο επόμενο στάδιο το νοσοκομείο ενημερώνει τον ιδιώτη σχετικά με τα υλικά που θα μπορούσε να αγοράσει με αυτά τα χρήματα και μετά ο ιδιώτης συμπληρώνει ειδικό έντυπο δωρεάς. Στο τελευταίο στάδιο το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει, προκειμένου να αποφασίσει εάν θα κάνει δεκτή τη δωρεά.

Την ίδια στιγμή, η πλευρά της Πάολας ξεκαθαρίζει πως επιθυμία της τραγουδίστριας είναι να δοθεί το ποσό στους ανθρώπους που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας και στις οικογένειές τους και για την επίτευξη αυτού του σκοπού έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός