Διοικητής νοσοκομείου Λάρισας για Πάολα: «Δεν έχει επικοινωνήσει»

Τι συμβαίνει με τη δωρέα της στους τραυματίες του δυστυχήματος;

allyou.news

Το περασμένο Σάββατο η Πάολα τραγούδησε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται, ανακοινώνοντας πως θα διαθέσει τα χρήματά της στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Η Πάολα στο νυχτερινό κέντρο, όπου φέτος τον χειμώνα πραγματοποιεί εμφανίσεις με τον Γιάννη Πλούταρχο/ Φωτογραφία NDP - Νίκος Ζότος   

Η Πάολα στο νυχτερινό κέντρο, όπου φέτος τον χειμώνα πραγματοποιεί εμφανίσεις με τον Γιάννη Πλούταρχο/ Φωτογραφία NDP - Νίκος Ζότος

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ούτε ο διοικητής του νοσοκομείου, ούτε κάποιο μέλος της διοίκησης, έχουν μέχρι στιγμής κάποια ενημέρωση για την πρόθεση της τραγουδίστριας να δώσει την αμοιβή της στους τραυματίες του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Στη συνέχεια εξήγησε τη διαδικασία που ακολουθείται στις δωρεές. Συγκεκριμένα ο ιδιώτης που επιθυμεί να κάνει κάποια δωρεά, εκδηλώνει αρχικά την πρόθεσή του κι έπειτα ενημερώνει το νοσοκομείο για το ύψος του ποσού που προτίθεται να διαθέσει.

Στο επόμενο στάδιο το νοσοκομείο ενημερώνει τον ιδιώτη σχετικά με τα υλικά που θα μπορούσε να αγοράσει με αυτά τα χρήματα και μετά ο ιδιώτης συμπληρώνει ειδικό έντυπο δωρεάς. Στο τελευταίο στάδιο το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει, προκειμένου να αποφασίσει εάν θα κάνει δεκτή τη δωρεά.

Την ίδια στιγμή, η πλευρά της Πάολας ξεκαθαρίζει πως επιθυμία της τραγουδίστριας είναι να δοθεί το ποσό στους ανθρώπους που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας και στις οικογένειές τους και για την επίτευξη αυτού του σκοπού έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares