Skip to main content

CELEBS

Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν έχω υπάρξει με άλλη. Γεννήθηκα για τη Χριστίνα»

Τι είπε για τη ρήξη της φιλίας του με τον Γιώργο Μαυρίδη



O Σάκης Τανιμανίδης σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκε, στη ρήξη της φιλίας του με τον Γιώργο Μαυρίδη, στο World Party, στην σχέση του με τη Χριστίνα Μπόμπα και στον ρόλο του ως πατέρας.

«Δεν αγχώθηκα να μείνω εκτός τηλεόρασης και η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός. Γλυκάθηκα από τα χρήματα και είπα “ναι” στο παιχνίδι και ήταν λάθος», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης αναφερόμενος στο World Party, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show»

Όσον αφορά τη ρήξη στη σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: «Ο χρόνος είναι μεγάλος γιατρός. Τελικά αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι πολύ περισσότερα. Μας χώριζαν κάποια πράγματα και μας χωρίζουν. Σίγουρα μας χώριζαν και μας χωρίζουν ακόμα. Όσο περνάει ο καιρός κοιτάς πίσω σου και λες “εγώ θέλω τα επόμενα χρόνια να είμαι έτσι ή να είμαι αλλιώς;”. Δεν ήταν η πρώτη φορά που επικοινωνήσαμε στη βάπτιση των παιδιών μου. Σε αυτά τα 5 χρόνια είχαμε μία μικρή επαφή. Τον κάλεσα γιατί ένιωσα ότι σε αυτή την ημέρα θα ήθελα να είναι και ο Γιώργος».

Αναφερόμενος στην σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης εξομολογήθηκε: «Η Χριστίνα ήταν η πρώτη γυναίκα της ζωής μου, “δεν έχω υπάρξει με άλλη”. Γεννήθηκα για τη Χριστίνα. Το λέω πάντα και στη Χριστίνα, εκείνη επιμένει και θέλει να μάθει για το παρελθόν μου. Εγώ δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να τη ρωτήσω. Οι άνθρωποι αλλάζουν και εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται από την στιγμή που με γνώρισε και μετά, όποτε το τι ήταν παλιά δεν με ενδιαφέρει. Με τη γυναίκα μου και την οικογένειά μας είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, περνάμε όμορφες οικογενειακές στιγμές και περνάμε τέλεια.

Σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκαν πρόσφατα για την κίνησή τους να ανεβάσουν τις κόρες τους στον ιμάντα των αποσκευών στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε: «Η Χριστίνα στεναχωρήθηκε με αυτό. Έχουμε συνηθίσει να μιλάει ο κόσμος για εμάς και είναι και κάτι θεμιτό. Όταν αναφέρονται όμως στα παιδιά και στην οικογένεια, εκεί μπορεί να μας πειράξει λίγο παραπάνω. Περιμένουμε την κάθε άποψη, αλλά έχουμε και εμείς το δικαίωμα κάποιες φορές να την δεχόμαστε και κάποιες όχι».

Σάκης Τανιμανίδης: «Γεννήθηκα για τη Χριστίνα»


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός