Skip to main content

CELEBS

Maestro: Η βραδινή έξοδος των πρωταγωνιστών μετά τα μεσάνυχτα!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Κλέλια Ανδριoλάτου



Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Maestro ξεκινούν σε λίγες μέρες και οι πρωταγωνιστές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βρίσκονται σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Στο τέλος Φεβρουαρίου μάλιστα ο Αντίνοος Αλμπάνης μας αποκάλυψε ότι έχει στα χέρια του το σενάριο για τα πρώτα επεισόδια.

Χθες το βράδυ οι ηθοποιοί της σειράς συναντήθηκαν και η Κλέλια Ανδριολάτου μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τη μεταμεσονύκτια συνάντηση των πρωταγωνιστών του Maestro.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τους Γιώργο Μπένο, Φάνη Μουρατίδη, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Δημήτρη Κίτσο, Μαρία Καβογιάννη και Ορέστη Πλακιά.

Maestro: Η βραδινή έξοδος των πρωταγωνιστών μετά τα μεσάνυχτα!


Όσο για τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε: «Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα τον Απρίλιο. Θα σταματήσουμε για ένα διάστημα το καλοκαίρι και θα συνεχίσουμε έπειτα να τελειώσουμε τα 8 επεισόδια. Θα τα γυρίσουμε σε δύο φουρνιές 4 και 4. Από την ώρα που τελειώσαμε τα γυρίσματα τον Φεβρουάριο πέρυσι μέχρι την ώρα που ξεκίνησα να γράφω ήταν τόσα πολλά αυτά που έπρεπε να γίνουν τα οποία δεν μου άφηναν τον χρόνο να καθίσω να γράψω».
Όταν ρωτήθηκε για το φινάλε του Maestro που ακόμα δεν έχει γράψει και αν θα δικαιωθούν οι χαρακτήρες του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε: «Σε όλες μου τις δουλειές, ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης