Ο Πάνος Κόκκινος γοήτευσε στη φιλανθρωπική εκδήλωση του συλλόγου «Θαύμα»

Τα έσοδα διατέθηκαν για την αντιμετώπιση ιατρικών εξόδων

allyou.news

Γοήτευσε ο Πάνος Κόκκινος μαζί με τους μουσικούς του στην φιλανθρωπική εκδήλωση του συλλόγου «Θαύμα».

Πάνος Κόκκινος

Πάνος Κόκκινος

Το «Θαύμα», για ακόμη μια φορά στον ενάμισι χρόνο λειτουργίας του, έδωσε χαρά σε οικογένεια, που ο σύζυγος και πατέρας ακρωτηριάστηκε πρόσφατα.

Τα έσοδα της εκδήλωσης προσφέρθηκαν για την αντιμετώπιση ιατρικών εξόδων και καθημερινών προβλημάτων, που υπάρχουν στην οικογένεια, μετά το θέμα υγείας που προέκυψε.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης Πάνος Κόκκινος τίμησε με την παρουσία του την φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε στο Βόλο από το σύλλογο «Θαύμα». Ο τραγουδιστής μαζί με τους καταξιωμένους μουσικούς Τόλη και Τζίνο Κόκκινο, Γιώργο Σταμούλη και Θανάση Γατή χάρισαν μια μαγική μουσική βραδιά σε πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην εκδήλωση που έγινε στον Βόλο.

Τζίνος Κόκκινος

Τζίνος Κόκκινος

Γιώργος Σταμούλης

Ο εξαίρετος Πάνος Κόκκινος είχε πολλά χρόνια να εμφανιστεί σε κοινό και ο λόγος της εμφάνισής του ήταν η στήριξη στο «Θαύμα». Ένας άνθρωπος που έχει κάνει περήφανους τους Έλληνες, κατακτώντας τρεις συνεχόμενες φορές το βραβείο του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Τη διοργάνωση της βραδιάς είχε αναλάβει η Σοφία Μαχαιρίτσα, μια γυναίκα που η στήριξη της στο «Θαύμα», από το καλοκαίρι του 2021 είναι μεγάλη, σημαντική και ουσιαστική.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares