Skip to main content

CELEBS

«Να μη λέμε τόσο πικρά λόγια» - Η Εύη Δρούτσα στηρίζει τον Σάκη Ρουβά

Τι είπε η στιχουργός στην κάμερα του Breakfast@star



Η Εύη Δρούτσα ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης τόσο για τη Δέσποινα Βανδή, όσο και για τον Σάκη Ρουβά, αλλά και για τον ντόρο που είχε ξεσπάσει πρόσφατα με το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη».

«Δε μου άρεσε αυτή η άποψη του Νίκου. Όταν ένα άτομο, ό,τι επάγγελμα κι αν κάνει, τον έχει αποδεχθεί ο κόσμος, καλό είναι να μη μιλάμε και να μη λέμε τόσο πικρά λόγια», είπε αρχικά στην κάμερα του Breakfast@star και συνέχισε: «Ε, δεν είπαμε στον κύριο Ρουβά τι θα τραγουδήσει; Μπράβο του που λέει για τα μακαρόνια με τον κιμά. Εμένα μου αρέσουν και Σάκη θα έρθω να μου κάνεις το τραπέζι».

«Δεν είναι του τραγουδιστή το τραγούδι, έχετε μπερδευτεί, είναι του δημιουργού. Το τραγούδι του τάδε δεν του ανήκει, αλλά ανήκει στους δημιουργούς», πρόσθεσε η στιχουργός.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μουρατίδης είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο, όπου γι’ ακόμα μία φορά είχε κάνει τα δικά του καυστικά σχόλια.

Για τη Δέσποινα Βανδή, είπε: «Από 4ο όνομα την έκανα πρωταγωνίστρια δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη. Δε μου μιλάει η Βανδή, που την έκανα σταρ. Δεν είμαι φαν της Βανδή, δε μου αρέσει ο τρόπος που τραγουδάει. Μια ζωή φώναζε και τσίριζε. Δε με αφορά τι κάνει στην προσωπική της ζωή. Ποια καριέρα έχει κάνει η Βανδή; Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία; Έκανε συναυλίες που δεν πατούσε ψυχή, φέτος που δουλεύει, να κάνει και τον σταυρό της».

Για τον Σάκη Ρουβά, ο Νίκος Μουρατίδης απάντησε: «Ο Σάκης Ρουβάς έκανε το μεγάλο λάθος που δε μεγάλωσε με το κοινό του. Δεν μπορεί να βγαίνει ένας κύριος 51 ετών και να τραγουδάει “θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά”. Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία ο Ρουβάς;».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ