«Να μη λέμε τόσο πικρά λόγια» - Η Εύη Δρούτσα στηρίζει τον Σάκη Ρουβά

Τι είπε η στιχουργός στην κάμερα του Breakfast@star

allyou.news

Η Εύη Δρούτσα ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης τόσο για τη Δέσποινα Βανδή, όσο και για τον Σάκη Ρουβά, αλλά και για τον ντόρο που είχε ξεσπάσει πρόσφατα με το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη».

«Δε μου άρεσε αυτή η άποψη του Νίκου. Όταν ένα άτομο, ό,τι επάγγελμα κι αν κάνει, τον έχει αποδεχθεί ο κόσμος, καλό είναι να μη μιλάμε και να μη λέμε τόσο πικρά λόγια», είπε αρχικά στην κάμερα του Breakfast@star και συνέχισε: «Ε, δεν είπαμε στον κύριο Ρουβά τι θα τραγουδήσει; Μπράβο του που λέει για τα μακαρόνια με τον κιμά. Εμένα μου αρέσουν και Σάκη θα έρθω να μου κάνεις το τραπέζι».

«Δεν είναι του τραγουδιστή το τραγούδι, έχετε μπερδευτεί, είναι του δημιουργού. Το τραγούδι του τάδε δεν του ανήκει, αλλά ανήκει στους δημιουργούς», πρόσθεσε η στιχουργός.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μουρατίδης είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο, όπου γι’ ακόμα μία φορά είχε κάνει τα δικά του καυστικά σχόλια.

Για τη Δέσποινα Βανδή, είπε: «Από 4ο όνομα την έκανα πρωταγωνίστρια δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη. Δε μου μιλάει η Βανδή, που την έκανα σταρ. Δεν είμαι φαν της Βανδή, δε μου αρέσει ο τρόπος που τραγουδάει. Μια ζωή φώναζε και τσίριζε. Δε με αφορά τι κάνει στην προσωπική της ζωή. Ποια καριέρα έχει κάνει η Βανδή; Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία; Έκανε συναυλίες που δεν πατούσε ψυχή, φέτος που δουλεύει, να κάνει και τον σταυρό της».

Για τον Σάκη Ρουβά, ο Νίκος Μουρατίδης απάντησε: «Ο Σάκης Ρουβάς έκανε το μεγάλο λάθος που δε μεγάλωσε με το κοινό του. Δεν μπορεί να βγαίνει ένας κύριος 51 ετών και να τραγουδάει “θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά”. Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία ο Ρουβάς;».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares