Ο Μιχάλης Τζουγανάκης μας συστήνει τον γιο του, Αλέξανδρο!

«Νιώθω ευλογημένος όταν βρίσκομαι στην σκηνή μαζί με τον πατέρα μου»

allyou.news

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης αποτελεί έναν γνήσιο εκφραστή της κρητικής μουσικής. Ο γιος του Αλέξανδρος ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του. Σε μια από τις σπάνιες κοινές τους συνεντεύξεις μιλούν στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη.

Η οικογένεια Τζουγανάκη στη βάπτιση της κόρης του Σταμάτη Γονίδη - Φωτογραφία: NDP

Η οικογένεια Τζουγανάκη στη βάπτιση της κόρης του Σταμάτη Γονίδη - Φωτογραφία: NDP

Ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης εξηγεί πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική: «Είμαι τυχερός γιατί γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα μουσικό περιβάλλον, τα παιχνίδια μου ήταν τα μουσικά όργανα. Η αγάπη του πατέρα μου και η ειλικρίνειά του είναι στοιχεία που θαυμάζω σε αυτόν. Δε φοβήθηκα ποτέ την σύγκριση, διότι με ενδιέφερε πρώτα να λυτρωθεί η ψυχή μου μέσα από την μουσική. Νιώθω ευλογημένος όταν βρίσκομαι στην σκηνή μαζί με τον πατέρα μου».

Ο νεαρός τραγουδιστής έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός στην Αγγλία, η αγάπη του όμως για τη μουσική ήταν μεγαλύτερη.

«Δεν ασχολήθηκα με αυτό το αντικείμενο, γιατί δεν το αγαπούσα πολύ. Η μουσική με έχει κερδίσει ολοκληρωτικά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μιχάλης Τζουγανάκης: Άγνωστα περιστατικά από συναυλίες του

Αλλάζοντας κλίμα ο Μιχάλης Τζουγανάκης θυμάται μαζί μας δυο περιστατικά από συναυλίες του που συγκινούν: «Θυμάμαι μια φορά σηκώθηκε να χορέψει ένας παππούς που είχε τη νόσο του βυθού και δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος, ήταν σφουγγαράς, παρόλα αυτά σηκώθηκε και χόρεψε. Αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ, με πόση επιθυμία ήθελε να χορέψει.

Μια άλλη φορά, ένας παππούς είχε χάσει τον γιο του και πάντρευε την εγγονή του, την κόρη του γιου του. Τότε ο παππούς σηκώθηκε και την χόρεψε στην θέση του γιου του, ήταν πολύ συγκινητικό», λέει στο star.gr

H συγκίνησή του κάθε φορά που μιλά για το αγαπημένο του νησί δεν μπορεί να κρυφτεί: «Για εμένα η μουσική είναι η αναπνοή μου. Θα επιστρέψω στην Κρήτ, η αλλά για να πάω στην τελευταία μου κατοικία. Εμένα ο ήλιος μου βγαίνει πάντα από τον ίδιο τόπο».

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης

Κάμερα: Amber Doku

Μοντάζ: Χρήστος Κοβάτσης

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares