Skip to main content

CELEBS

Γνωστή αοιδός: «Όχι, δεν κλείστηκα σε μοναστήρι. Είμαι τόσο αμαρτωλή»

Έχει συζητηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της!



Χωρίς να αποχωρίζεται στιγμή τα μαύρα της γυαλιά, η Έφη Σαρρή μπήκε στη χρονομηχανή της εκπομπής Πάμε Δανάη! και θυμήθηκε στιγμές της καριέρας της.

«Ένας μεγάλος σταθμός στη ζωή μου ήταν η γνωριμία μου με τον Νίκο Καρβέλα. Ξεκινήσαμε λίγο περίεργα. Χτύπησα το κουδούνι, μού άνοιξε ο Νίκος και μου είπε ότι φοράω πολύ έντονη κολόνια κι ότι δεν μπορεί να με δεχτεί και να ξαναπάω χωρίς άρωμα. Πήγα τη δεύτερη φορά κι έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας με τον Νίκο Καρβέλα. Τότε βγήκε και ένα τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία, το οποίο έκανε φοβερή αίσθηση, γιατί είχε ένα πρόβλημα με τον στίχο του. Το πρόβλημα στον στίχο ήταν ένα σίγμα περίεργο που παρέπεμπε σε κάτι διαφορετικό και δεν το προσέξαμε. Δεν έγινε για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Και τελικά ανακαλύψαμε ότι η φωνή μου κι η φωνή της κοπέλας που έκανε τα φωνητικά, έπεσαν πάνω η μια στην άλλη», είπε για το Τι Είχασε, Τι Χάσαμε.

Η επιτυχία της Έφης Σαρρή με τίτλο Τι Είχασε, Τι Χάσαμε στα τέλη της δεκαετίας του "90, συζητήθηκε πολύ!

Η επιτυχία της Έφης Σαρρή με τίτλο Τι Είχασε, Τι Χάσαμε στα τέλη της δεκαετίας του "90, συζητήθηκε πολύ!

Για τα τραγούδια της που έκαναν τεράστια επιτυχία, είπε: «Το Σταυρώστε με ήταν ένα σλογκανάκι ώστε να πλασαριστώ στον κόσμο από τραγουδίστρια, ως πολιτικός. Το Αφρικανός ήταν λίγο διαφορετικό. Κάποιοι δημοσιογράφοι πίστεψαν ότι ίσως υπάρχει κάποιος Αφρικανός στη ζωή μου. Το Μη μου πεις το ζώδιό σου είναι ένα από τα πιπεράτα τραγούδια μου, διότι καταλήγει με το στίχο ”μόνο το μαγιό σου”. Δεν τόλμησε κανείς να βγάλει το μαγιό του μπροστά μου ευθαρσώς. Ένα άλλο τραγούδι που είχα πει εκείνη την περίοδο ήταν το Θα κλειστώ σε μοναστήρι. Όσον αφορά το αν κλείστηκα σε μοναστήρι, η απάντηση είναι "όχι, δεν κλείστηκα". Άλλωστε πώς θα μπορούσε να με αντέξει ένα μοναστήρι; Είμαι τόσο αμαρτωλή!», αποκάλυψε.

«Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Συνεργάστηκα με τον Στράτο Διονυσίου, τον Γιάννη Πουλόπουλο, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Γιάννη Πάριο, τη Λίτσα Διαμάντη. Μια φορά είχα πάει στο καμαρίνι του Δημήτρη Μητροπάνου και φορούσε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο. Θυμάμαι ότι αγόραζε τα πουκάμισά του στην Ιταλία. Του είπα τότε: “κύριε Μητροπάνο, τι ωραίο πουκάμισο είναι αυτό” και μου απάντησε: “θα στο δώσω, όταν τελειώσει η σεζόν”. Το θυμήθηκε και μου το έδωσε».

Για χρόνια η Έφη Σαρρή ήταν ένα από τα πιο σέξι κορίτσια της νυχτερινής Αθήνας

Για χρόνια η Έφη Σαρρή ήταν ένα από τα πιο σέξι κορίτσια της νυχτερινής Αθήνας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Υπήρξε όντως μια συγκεκριμένη κόντρα με έναν κωμικό ηθοποιό (σ.σ. τον Λάκη Λαζόπουλο) το 2007, όταν είχε μια πολύ επιτυχημένη εκπομπή στην τηλεόραση. Και με κεραυνοβολούσε. Κάθε Τρίτη ήταν αυτή η εκπομπή, δε θα την ξεχάσω αυτή τη μέρα. Προσπάθησα να απαλλαγώ με διάφορους τρόπους, όπως με γέλιο ή να μην απαντάω. Ακόμη και με δικαστήρια», αποκάλυψε.

«Αναφορικά με την ηλικία μου, αυτός είναι ένας πραγματικός γρίφος. Έχω δει ηλικίες που πραγματικά μένω άναυδη. Εγώ έχω πει 75, 78 χρόνων και για έναν περίεργο λόγο, όλες αυτές οι ηλικίες είναι πιστευτές. Πολλές κυρίες μου είπαν ότι για τα 77 μου κρατιέμαι πολύ καλά», ανέφερε σε χιουμοριστικό τόνο η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Μου αρέσει όλο αυτό το παιχνιδάκι. Φυσικά δε θα βγω ποτέ να ξεστομίσω την ηλικία μου. Είμαι πολύ μικρότερη από πολλές κυρίες της σοουμπίζ», τόνισε κλείνοντας η Έφη Σαρρή.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

CELEBS

Στέφανος Κορκολής: «Δεν ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω κι ακόμα το παλεύω»

Όσα αποκάλυψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε νέα του συνέντευξη

Προτεινόμενα

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του