«Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, τα ζευγάρια εδώ στην Ελλάδα δε ζητάνε βοήθεια»

Όσα αποκάλυψε ξανθιά παρουσιάστρια

allyou.news

Για την προσωπική της ζωή, την επιστροφή της από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, αλλά και για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού της από τον Κωνσταντίνο Κέφαλο, μίλησε η Χριστίνα Αλούπη.

«Έλειπα 13 χρόνια από την Ελλάδα, τώρα είμαστε εδώ εννέα μήνες. Είμαστε καλά με τα παιδιά, έγινε μια ομαλή μετάβαση κι είμαστε σε καλό δρόμο. Κάποια στιγμή είχα αρρωστήσει πολύ έπρεπε να πάω νοσοκομείο και δεν είχα πού να αφήσω τα παιδιά. Αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα για τον κορωνοϊό και λόγω της βίας ειδικά στα σχολεία. Είδα το παιδί να παίζει με κάλυκες, έπαθα σοκ δεν ήξερα αν είναι σφαίρα ή κάλυκας», είπε παρουσιάστρια στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Σχετικά με τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Κέφαλο, εξήγησε: «Δε μου στοίχισε ότι γράφουν πως έχω χωρίσει. Πιο πολύ ανησυχώ για τους ανθρώπους στο οικογενειακό περιβάλλον. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, τα ζευγάρια εδώ στην Ελλάδα δεν ζητάνε βοήθεια. Με το δεύτερο παιδί χάθηκαν οι ισορροπίες στην σχέση και εκεί λες ή θα το αφήσω να πάρει την κατρακύλα ή θα κάνω κάτι».

Όσοn αφορά στις αισθητικές επεμβάσεις, η Χριστίνα Αλούπη αποκάλυψε: «Aν νιώσω ότι θέλω να κάνω κάποια αισθητική επέμβαση θα το κάνω, χαίρομαι που περνάνε τα χρόνια. Μακάρι να περάσουν άπειρα χρόνια και να γινώ μια γιαγιά».


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares