Skip to main content

CELEBS

Η Καίτη Φίνου μας δείχνει πού μένει μετά την οικονομική καταστροφή της

Το βίντεο που ανέβασε από το Σπίτι του Ηθοποιού



Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους followers της.

Αυτήν τη φορά η Καίτη Φίνου αποφάσισε να δείξει μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok τον χώρο στον οποίο ζει στο Σπίτι του Hθοποιού και της παραχώρησε η Άννα Φόνσου έπειτα από την οικονομική της καταστροφή. Στο βίντεο ακούγεται η ηθοποιός να λέει: «Έπρεπε να χωρέσω ένα δυάρι σε αυτό το δωμάτιο».

«Πάμε να δούμε το δωμάτιο που μένω, υποτίθεται συμμαζεμένο… Και μη μου πείτε για ξεσκαρτάρισμα. Το κάνω ανά δύο εβδομάδες… Χαρίζω πολλά πράγματα (που έχω γεμίσει από δωράκια), αλλά και πάλι δεν… Το μόνο που προσέχω είναι τα πολύμπριζα μη ρίξω νερό κατά λάθος γιατί στρώμα έχω αλλάξει 3 φορές.

kaith_finou

Η Καίτη Φίνου στην εξόδιο ακολουθία του Κώστα Βουτσά τον Φεβρουάριο του 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κουζίνα στρώνω στο κρεβάτι υπόσεντονο και κόβω το ψωμί, το τυρί ή τα φρούτα εκεί. Όμως λέω δόξα τον Θεό γιατί από αυτά που βλέπω με τα ενοίκια δε θα τα έβγαζα πέρα. Όλα καλά κι ευγνώμων στην Άννα Φόνσου. Περνάω πολλές ώρες στο δωματιάκι μου και τουλάχιστον το μέρος που κοιμάμαι κατάφερα να το έχω πιο “άδειο”. Αυτά και καλό βράδυ να έχετε», έγραψε η Καίτη Φίνου.

https://www.tiktok.com/@kaiti1959/video/7212704717099732230?embed_source=121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_masking&refer=embed&referer_url=www.star.gr%2Flifestyle%2Fcelebrities%2F617736%2Fkaith-finoy-to-dwmatiaki-poy-pernaei-th-zwh-ths&referer_video_id=7212704717099732230

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός στο Tik Tok

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα