Όλγα Τρέμη: Η αντίδραση στην αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι είχαν σχέση

«Είναι μουδιασμένη και σοκαρισμένη» είπε δημοσιογράφος που της μίλησε

allyou.news

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον νεανικό του έρωτα με την Όλγα Τρέμη έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όχι μόνο αποκάλυψε μία σχέση που είχε μείνει κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά προέβη και σε λεπτομέρειες.

Μετά την κυκλοφορία της επίμαχης συνέντευξης, πολλές Ελληνίδες παρουσιάστριες άσκησαν σκληρή κριτική στον Ανδρέα Μικρούτσικο, παίρνοντας το μέρος της γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας.

Όλγα Τρέμη - Ανδρέας Μικρούτσικος

Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για όσα είπε στο περιοδικό «ΟΚ» ο διάσημος παρουσιαστής.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί η δημοσιογράφος και συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Τίνα Μεσσαροπούλου, αποκάλυψε στον αέρα του «Happy Day» ότι επικοινώνησε με την Όλγα Τρέμη, η οποία, όπως ανέφερε, είναι μουδιασμένη και σοκαρισμένη, ενώ δεν επιθυμεί να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα.

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Άκουσα την Όλγα Τρέμη μουδιασμένη και σοκαρισμένη»

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Άκουσα την Όλγα Τρέμη μουδιασμένη και σοκαρισμένη»

«Δε θέλω να μιλήσω εξ’ ονόματος της Όλγας Τρέμη, ούτε έχω και την άδεια. Το μόνο που θα σας πω, αυτό που εξέλαβα εγώ ως Τίνα, σε μία προσωπική κουβέντα, είναι ότι την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Αυτό που είμαστε όλοι μας. Εγώ που την ξέρω, δεν την άκουσα χαμογελαστή να διασκεδάζει. Είναι ένας άνθρωπος που κατά καιρούς έχει δεχτεί διάφορα πυρά, γνωρίζει πώς είναι όλη αυτή η κατάσταση και δε θέλει περαιτέρω έκταση».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares