Η Ελένη Τσολάκη για τον σύζυγό της και τις φήμες διαζυγίου

Τι είπε για τον Παύλο Πετρουλάκη και το τηλεοπτικό της μέλλον

allyou.news

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ελένη Τσολάκη, όπου μίλησε για τον γάμο της με τον Παύλο Πετρουλάκη αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Με τον Παύλο είμαστε μαζί επτά χρόνια. Έναν χρόνο μετά τον γάμο μας έγραφαν ότι χωρίσαμε. Μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια άλλαξαν πολλά επαγγελματικά και προσωπικά», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ο Παύλος Πετρουλάκης κι η Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017

Ο Παύλος Πετρουλάκης κι η Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είναι δύσκολη η συνθήκη, είναι αντίθετα τα ωράρια με τον σύζυγό μου. Αλλά βρίσκουμε χρόνο να βρεθούμε. Θέλει υπομονή και από τους δυο μας. Δεν έρχεται να με δει στην εκπομπή, δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Δε θέλει να γίνει κομμάτι όλου αυτού του πράγματος και αυτό μ’ αρέσει σε εκείνον», είπε για τον σύζυγό της.

«Τελειώνει φέτος το συμβόλαιο μου στο OPEN. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, υπάρχει θετική διάθεση κι από τον σταθμό και από εμένα. Είναι πάντα όμορφο να αναγνωρίζουν τη δουλειά σου μετά από χρόνια προσπάθειας, είχα κάποιες προτάσεις, όμως προέχει το OPEN.

Νιώθω καλά, αισθάνομαι ότι μου ταιριάζει αυτή η εκπομπή. Αισθάνομαι ότι πατάω στα πόδια μου. Νιώθω στέρεη στο έδαφος και πιστεύω πως έχω στο μυαλό μου και ξέρω τι θέλω να κάνω, για πρώτη φορά ίσως... Πιστεύω ακόμη ότι στις εκπομπές που υπάρχει αγάπη πάνε καλά. Με χαρά θα έκανα πρωινό», σημείωσε η Ελένη Τσολάκη.

Η Ελένη Τσολάκη παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο την εκπομπή OPEN Weekend

Η Ελένη Τσολάκη παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο την εκπομπή OPEN Weekend

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares