Skip to main content

CELEBS

Χιου Τζάκμαν: Υποβλήθηκε σε δύο βιοψίες για καρκίνο του δέρματος

Προτρέπει τον κόσμο να προστατεύει το δέρμα του από τον ήλιο



Ο Χιου Τζάκμαν αντιμετωπίζει ακόμα μια περιπέτεια με τον καρκίνο του δέρματος. Ο 54χρονος Αυστραλός σταρ υποβλήθηκε σε δύο βιοψίες όταν ο γιατρός παρατήρησε «μικρές εστίες» που θα μπορούσαν να είναι βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, η πιο κοινή μορφή καρκίνου του δέρματος.

Ακόμα και με το τσιρώτο στη μύτη ο Χιού Τζάκμαν παραμένει ένας από τους πιο ποθητούς άντρες του πλανήτη! /Φωτογραφία Instagram

Ο διάσημος ηθοποιός παλεύει με τον καρκίνο του δέρματος από το 2017. Σε ανάρτησή του πριν από λίγες ώρες όπου τον βλέπουμε να φοράει έναν επίδεσμο στη μύτη του, ο Τζάκμαν μοιράστηκε τη νέα περιπέτειά του με τους followers του.

«Γεια σας παιδιά. Ήθελα λοιπόν να το ακούσετε από εμένα, σε περίπτωση που κάποιος με δει στο δρόμο ή οπουδήποτε αλλού» είπε αρχικά, προσθέτοντας: «Μόλις έκανα δύο βιοψίες. Μόλις πήγα στο γιατρό μου, τον Dr. Iron, ο οποίος είναι φοβερός. Θα μάθω σε δύο ή τρεις ημέρες και μόλις μάθω, θα σας ενημερώσω. Απλά για να σας υπενθυμίσω, ο βασικοκυτταρικός καρκίνος στον κόσμο των καρκίνων του δέρματος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος από όλους».

https://www.instagram.com/p/CqlvvNVp6JR/

Το βίντεο που πόσταρε ο Χιού Τζάκμαν

Στη συνέχεια προέτρεψε τον κόσμο, ειδικά ενόψει του καλοκαιριού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με την έκθεση στον ήλιο. «Παρακαλώ να φοράτε αντηλιακό. Δεν αξίζει τον κόπο. Όσο κι αν θέλετε να μαυρίσετε, εμπιστευτείτε με. Βάλτε λίγο αντηλιακό. Και πάλι θα περάσετε απίστευτα εκεί έξω, εντάξει; Σας παρακαλώ να είστε ασφαλείς», είπε.

Στη λεζάντα του, ο ηθοποιός εξήγησε ότι στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τον καρκίνο του δέρματος, προσθέτοντας ότι δεν τον ενοχλεί, αρκεί να υπενθυμίζει στους ανθρώπους να φορούν αντηλιακό.

Ο Χιου Τζάκμαν σε πρεμιέρα ταινίας στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Οκτώβριο

Ο Χιου Τζάκμαν σε πρεμιέρα ταινίας στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Οκτώβριο /Φωτογραφία AP Images/Charles Sykes

«Ξέρω ότι με έχετε ακούσει να μιλάω για τα βασικοκυτταρικά μου καρκινώματα στο παρελθόν. Θα συνεχίσω να μιλάω για αυτά, αν χρειαστεί», έγραψε. «Κι αν αυτό κάνει έστω και σε έναν άνθρωπο να βάλει αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, τότε θα είμαι χαρούμενος».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.