Αγγελική Νικολούλη: Ποιο προσωπικό της αντικείμενο βγαίνει σε δημοπρασία;

«Έχουν μια σημαντική συναισθηματική αξία», δήλωσε η δημοσιογράφος

allyou.news

Η Μαρίνα Βερνίκου κι η φιλανθρωπική εταιρεία Creaid δημοπρατούν αντικείμενα για καλό σκοπό. Πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν προσωπικά τους αντικείμενα ώστε να πωληθούν στη δημοπρασία και να να συγκεντρωθεί το ποσό. Ανάμεσα σε αυτά κι η Αγγελική Νικολούλη.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το αντικείμενο που έδωσε σε δημοπρασία είναι ένα ζευγάρι γυαλιά που φορούσε στο ξεκίνημά της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το 1996 κι έχουν συναισθηματική αξία για εκείνη.

Η Αγγελική Νικολούλη στη φιλανθρωπική εκδήλωση

Η Αγγελική Νικολούλη στη φιλανθρωπική εκδήλωση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Θέλω να συγχαρώ την κυρία Βερνίκου και τους συνεργάτες της για αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία της δημοπρασίας. Αν καταφέρουμε να συγκεντρωθεί το ποσό αυτό στην ΕΛΠΙΔΑ να έχουμε βοηθήσει τα παιδιά που υποφέρουν με καρκίνο. Με χαρά έδωσε τα γυαλιά έδωσα τα γυαλιά που φορούσα στο «Φως στο Τούνελ». Είναι τα πρώτα που κυκλοφόρησαν από τιτάνιο. Έχουν μια σημαντική συναισθηματική αξία. Κρατάω τα πάντα από τα πρώτα χρόνια», αποκάλυψε στις κάμερες η δημοσιογράφος.

Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη που συνόδευε τα γυαλιά που έδωσε σε δημοπρασία «Αυτά τα λεπτά, διακριτικά γυαλιά από τιτάνιο, τα φόρεσα έναν χρόνο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής μου Φως στο Τούνελ το 1995, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Για πολλά χρόνια ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της τηλεοπτικής μου εικόνας. Στην πορεία ακολούθησαν με παρόμοιες επιλογές και άλλοι παρουσιαστές. Τα γυαλιά αυτά μου θυμίζουν το ξεκίνημά μου στην τηλεόραση και έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία για εμένα», ανέφερε το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη που συνόδευε την προσφορά της στη δημοπρασία.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares