Skip to main content

CELEBS

H Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε τον λόγο που της θύμωσε ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ

Τι της ζήτησε ο αείμνηστος γόης κι εκείνη το αρνήθηκε;



Η Μπρουκ Σιλντς δήλωσε ότι ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ που έφυγε από τη ζωή του 1999 μετά από αεροπορικό δυστύχημα, έδειξε το «αληθινό του πρόσωπο» όταν εκείνη αρνήθηκε να συνευρεθούν ερωτικά στο πρώτο -και μοναδικό- ραντεβού τους.

Αφού έδωσε το «καλύτερο φιλί» που είχε ποτέ στη ζωή της, με τον γιο του πρώην προέδρου Τζον Κένεντι, ύστερα από ένα ραντεβού στο Άσπεν του Κολοράντο, η ηθοποιός δεν τον κάλεσε στο δωμάτιό της. Αυτό αποκάλυψε μόλις χθες η ηθοποιός στην εκπομπή Howard Stern Show.

Η ηθοποιός, η οποία δεν είχε κάνει ποτέ σεξ ξανά, σκέφτηκε ότι δεν θα μπορούσε να αντέξει την απόρριψη στη συνέχεια από τον δικηγόρο, αν ερχοταν σε επαφή μαζί του. «Έλεγα: "Θεέ μου, είσαι ερωτευμένη και αν κοιμηθείς μαζί του, μπορεί να μη σου ξαναμιλήσει"», αποκάλυψε στα 57 της.

«Δεν έπαιζα παιχνίδι, πραγματικά φοβόμουν τόσο πολύ μήπως πληγωθώ» είπε, προσθέτοντας: «Γιατί αν κοιμόμουν μαζί του θα του έδινα ολόκληρο το σύμπαν μου, την καρδιά μου, τα πάντα». Εξήγησε δε, ότι ήταν «τρελά ερωτευμένη μαζί του από» την ηλικία των 3 ετών.

«Η μητέρα μου έλεγε: "Αυτό είναι το αγόρι που θα παντρευτείς"», αποκάλυψε ακόμη η πρωταγωνίστρια της Γαλάζιας Λίμνης. Και εκείνο το βράδυ στο Ασπεν έφθασε πολύ κοντά στο να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα η σχέση της με τον γόη δικηγόρο.

Ωστόσο, η ίδια αποφάσισε να μην ενδώσει, χωρίς ωστόσο να αναμένει την αντίδραση που είχε ο Τζον Κένεντι Jr. Τι έκανε; Την άφησε να επιστρέψει μόνη της στο σαλέ της.

H αντίδραση του Τζον Κένεντι Jr όταν τού αρνήθηκε το σεξ η Μπρουκ Σιλντς

«Έπρεπε να πάρω ταξί για να γυρίσω στο σαλέ, κάτι που δεν ήταν ιπποτικό, κατά τη γνώμη μου», είπε. Και την επόμενη ημέρα, η αντίδρασή του ήταν παρόμοια. Συναντήθηκαν στις πίστες του σκι, ωστόσο εκείνος την αγνόησε επιδεικτικά. «Δε με κοίταξε και δε μου μίλησε», ισχυρίστηκε και εξήγησε ότι ναι μεν στενοχωριόταν από τη μία αλλά από την άλλη έλεγε ευτυχώς που δεν έκανα σεξ μαζί του γιατί και πάλι θα με αγνοούσε και θα είχα μεγαλύτερο πρόβλημα.

«Έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο», προσέθεσε η ηθοποιός.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30