Skip to main content

CELEBS

Χριστίνα Μπόμπα: Η εξομολόγηση για τις πρώτες της μέρες ως μητέρα

«Για δύο μήνες ήμουν σαν ζόμπι»



Η Χριστίνα Μπόμπα είχε μιλησει ανοιχτά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» για το πρόβλημα γονιμότητας που αντιμετώπισε και την οδήγησε στην εξωσωματική γονιμοποίηση, καθώς και τη μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη που λάμβανε από τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, εκείνη την περίοδο. Παρά τις δυσκολίες, οι δυο τους κράτησαν στην αγκαλιά τους τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, που είναι όλη τους η ζωή.

Η οικογένεια Τανιμανίδη

Η οικογένεια Τανιμανίδη

Η ψηφιακή δημιουργός και influencer αποκάλυψε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου ότι είχε πανικοβληθεί στην αρχή με δύο μωρά μέσα στο σπίτι, ενώ αναφέρθηκε και στην εξωσωματική γονιμοποίηση, στην οποία προέβη.

https://www.instagram.com/p/CfcFNm_KBPc/

«Τον πρώτο 1 με 1,5 χρόνο είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ στις μικρές, δεν έκανα πράγματα, δεν δούλευα πολύ. Τώρα εδώ και περίπου 4 μήνες έχω ξεκινήσει να φεύγω κανονικά για 8 ώρες και όλα τα άλλα είναι μπέμπες, μπέμπες»

«Όταν γέννησα για μένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, όπως για κάθε γυναίκα. Άλλαξε όλη μου η ταυτότητα. Εκτός ότι ήρθε όλη αυτή η καταιγιστική αγάπη προς τις μικρές, αγάπησα και τον εαυτό μου περισσότερο. Άκουγα το κορμί μου, δεν πλακώθηκα στις γυμναστικές και στις δίαιτες όταν θήλαζα ή λίγο πιο μετά», δήλωσε αρχικά.

«Όταν πρωτογέννησα και είχα δύο μωρά στο σπίτι και έπρεπε και ήθελα να τα θηλάσω, δεν κοιμόμουν ποτέ και έκλαιγαν μαζί ταυτόχρονα και δεν ήξερα ποια να θηλάσω πρώτα. Εκεί έχασα εντελώς το μυαλό μου και για δύο μήνες ήμουν σαν ζόμπι. Μεγάλο ρόλο για να βρω ξανά τον εαυτό μου έπαιξε και ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Εκείνο το διάστημα παραγκωνίστηκε τελείως και παρόλα αυτά ήταν βράχος δίπλα μου», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Ενώ τόνισε όσον αφορά την εξωσωματική: «Μίλησα για την εξωσωματική γονιμοποίηση, αφού ήταν θετικό το δικό μου αποτέλεσμα γιατί θεωρείται ταμπού. Αμφισβήτησα το αν πρέπει να γίνει, αμφισβήτησα το αν θα γίνει ποτέ».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης