Όλγα Τρέμη για τις δηλώσεις Ανδρέα Μικρούτσικου: «Βάζω το όριο μου»

«Σου είπα είναι από τα θέματα που δε συζητώ»

allyou.news

Για τον έρωτα και τη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Όλγα Τρέμη μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε πως ήταν ο πρώτος άνδρας στη ζωή της γνωστής δημοσιογράφου.

«Ήμουν ο πρώτος άνδρας της Όλγας Τρέμη», είχε πει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Ήμουν ο πρώτος άνδρας της Όλγας Τρέμη», είχε πει ο Ανδρέας Μικρούτσικος


«Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας», είχε πει στο περιοδικό ΟΚ!

Η Όλγα Τρέμη μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Βάζω το όριο μου»


Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις μιας και επρόκειτο για κάτι πολύ προσωπικό. Ο Δημήτρης Δανίκας πήρε συνέντευξη από την Όλγα Τρέμη για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ωστόσο η ίδια δε θέλησε να σχολιάσει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Βάζω το όριο μου. Τελεία» τόνισε κατηγορηματικά η δημοσιογράφος, με τον Δημήτρη Δανίκα να συνεχίζει: «Δηλαδή απαντάς με τη σιωπή σου, με την περιφρόνησή σου, ας πούμε;». Αμετακίνητη η Όλγα Τρέμη: «Σου είπα είναι από τα θέματα που δε συζητώ». Σαν να λέει «η σιωπή μου προς απάντησή σου» γράφει ο Δημήτρης Δανίκας.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares