Skip to main content

CELEBS

Όλγα Τρέμη για τις δηλώσεις Ανδρέα Μικρούτσικου: «Βάζω το όριο μου»

«Σου είπα είναι από τα θέματα που δε συζητώ»



Για τον έρωτα και τη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Όλγα Τρέμη μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε πως ήταν ο πρώτος άνδρας στη ζωή της γνωστής δημοσιογράφου.

«Ήμουν ο πρώτος άνδρας της Όλγας Τρέμη», είχε πει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Ήμουν ο πρώτος άνδρας της Όλγας Τρέμη», είχε πει ο Ανδρέας Μικρούτσικος


«Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας», είχε πει στο περιοδικό ΟΚ!

Η Όλγα Τρέμη μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Βάζω το όριο μου»


Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις μιας και επρόκειτο για κάτι πολύ προσωπικό. Ο Δημήτρης Δανίκας πήρε συνέντευξη από την Όλγα Τρέμη για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ωστόσο η ίδια δε θέλησε να σχολιάσει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Βάζω το όριο μου. Τελεία» τόνισε κατηγορηματικά η δημοσιογράφος, με τον Δημήτρη Δανίκα να συνεχίζει: «Δηλαδή απαντάς με τη σιωπή σου, με την περιφρόνησή σου, ας πούμε;». Αμετακίνητη η Όλγα Τρέμη: «Σου είπα είναι από τα θέματα που δε συζητώ». Σαν να λέει «η σιωπή μου προς απάντησή σου» γράφει ο Δημήτρης Δανίκας.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.