Skip to main content

CELEBS

Είναι νέες, ωραίες και ερωτευμένες με γνωστούς τραγουδιστές!

Οι σύντροφοι Οικονομόπουλου, Αργυρού, Σαμπάνη και Μάστορα



Είναι ιδιαίτερα προβεβλημένοι με τεράστιες επιτυχίες στα ραδιόφωνα και τις νυχτερινές πίστες.

Τη στιγμή που χιλιάδες γυναίκες τους ποθούν, εκείνοι έχουν μάτια μόνο για τις συντρόφους τους... για όσο τουλάχιστον διαρκούν οι σχέσεις τους. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Γιώργος Σαμπάνης κι ο Χρήστος Μάστορας είναι ερωτευμένοι και δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους.

Νίκος Οικονομόπουλος - Ασημίνα Καμτσή

Η Αναστασία Καμτσή απολαμβάνει συνέχεια τον Νίκο Οικονομόπουλο να τραγουδάει!

Η Αναστασία Καμτσή απολαμβάνει συνέχεια τον Νίκο Οικονομόπουλο να τραγουδάει! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Έχει διάφορες καλλονές στο βιογραφικό του, όπως η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα. Τι κι αν προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Νίκος Οικονομόπουλος, λίγο μετά από τα γυρίσματα της τελευταίας του επιτυχίας Πρέπει δεν πρέπει στο Παρίσι, ήρθε πολύ κοντά με τη Σαλονικιά πρωταγωνίστρια. Και το όνομα αυτής Ασημένια Καμτσή, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή εδώ κι έξι μήνες. Εννοείται ότι συχνά-πυκνά το μοντέλο βρίσκεται στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Αλεξάνδρα Νίκα

Το γούστο του Κωνσταντίνου Αργυρού στις συντρόφους του παραμένει... κορυφαίο!

Το γούστο του Κωνσταντίνου Αργυρού στις συντρόφους του παραμένει... κορυφαίο! /Φωτογραφία NDP Photo Agency/Instagram

Ερωτευμένος φημολογείται ότι είναι εδώ και λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την κόρη γνωστού Ελληνα επιχειρηματία που έχει εταιρία αλλαντικών. Ο λόγος για την 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα. Μάλιστα, το ζευγάρι ταξίδεψε πρόσφατα στη Φλωρεντία και την Τοσκάνη , ενώ δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση του. Η Αλεξάνδρα Νίκα έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια κι είναι jet setter. Το ζευγάρι, σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό μας, είναι μαζί τρεις μήνες.

Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή

Γιώργος Σαμπάνης & Ιωάννα Σαρρή πάνε παντού μαζί!

Γιώργος Σαμπάνης & Ιωάννα Σαρρή πάνε παντού μαζί! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Σαμπάνης διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, τόσο στα επαγγελματικά του όσο και στα προσωπικά του. Εδώ και περίπου έναν χρόνο ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι με το μοντέλο, Ιωάννα Σαρρή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο βίντεο κλιπ του Γιώργου Σαμπάνη, Άσε με να σε προσέχω, ενώ οι φήμες τους θέλουν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Εννοείται ότι το μοντέλο δε λείπει βραδιά από τα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται ο σύντροφός της.

Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη σχεδόν κάθε βράδυ βρισκόταν στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη σχεδόν κάθε βράδυ βρισκόταν στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για καιρό αναρωτιόμασταν αν ο Χρήστος Μάστορας κι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ζευγάρι, κάτι που επιβεβαίωσε σχετικά πρόσφατα το μοντέλο σε δηλώσεις του. Οι πρώτες φήμες περί σχέσης ανάμεσα στον τραγουδιστή και της ξανθιάς καλλονής κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι του 2022, με τον frontman του γκρουπ Melisses να κάνει περιοδεία στην Ελλάδα και τους παπαράτσι να «εντοπίζουν» τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη στους ίδιους προορισμούς. Πρόσφατα το ζευγάρι απόλαυσε τον έρωτά του σε ένα υπέροχο ταξίδι στο Ντουμπάι.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος