Γιάννης Τσορτέκης για Maestro: «Καταρρακώθηκα με τον ρόλο του κακοποιητικού γονέα»

«Η ενδοοικογενειακή βία με τρομάζει»

allyou.news

Ο Γιάννης Τσορτέκης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές του Maestro.

Είδαμε τον τηλεοπτικό «Χαράλαμπο» να κακοποιεί την τηλεοπτική του σύζυγο τη «Μαρία» την οποία υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΚΟΙΤΑ magazine» δήλωσε πως οι σκηνές που είχαν ενδο -οικογενειακή βία τον δυσκόλεψαν.

«Με τον Χαράλαμπο στο μαέστρο ήρθα τόσο κοντά με τη σαπίλα που σκεπάζει την κοινωνία. Δυσκολεύτηκα, ειδικά με την σκηνή του ξυλοδαρμού. Άλλαξα μέσα από αυτό. Η ενδοοικογενειακή βία με τρομάζει. Καταρρακώθηκα όταν είδα τον εαυτό μου στο ρόλο του κακοποιητικού γονέα. Είναι τρομερό αν κάτσεις να το σκεφτείς, να μη σε δέχεται ο άνθρωπος που σε έφερε στη ζωή. Η παιδεία είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης από τη ρίζα. Δυσκολεύτηκα να τα βρω με τον Χαράλαμπο. Δε μου ήταν καθόλου εύκολο. Προσπάθησα μανιωδώς να βρω 1-2 καλά στοιχεία του χαρακτήρα του, μπας και το συμπαθήσω λίγο, και να μπορέσω να συνυπάρξω μαζί του. Ανακάλυψα την μοναξιά του και μπορούσα κάπως κάπως, να το καταλάβω», είπε ο Γιάννης Τσορτέκης.

«Η δυσοσμία του όμως νομίζω πως δύσκολα θα βγει από πάνω μου. Δε με νοιάζει που σειρά μπήκε στο Netflix. Σαφώς και καμαρώνω, αλλά θα είχα τα ίδια συναισθήματα και με το να μην έμπαινε. Στην απόφασή μου να συμμετέχω και εγώ στο μαέστρο και να απαντήσω θετικά στον Παπακαλιάτη μεγάλο ρόλο έπαιξε ο γιος μου. Όταν το συζήτησα μαζί του, μου είπε με σιγουριά: “Μπαμπά κάντο”. Και το έκανα!», πρόσθεσε κλείνοντας.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares