Skip to main content

CELEBS

Σακίρα: «Σεβαστείτε το δικαίωμα των παιδιών μου στην ιδιωτική ζωή»

Τι έγραψε στο Instagram η τραγουδίστρια



Η Σακίρα μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε δημόσια έκκληση να σεβαστούν οι δημοσιογράφοι τα παιδιά της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω του διαζυγίου της από τον Πικέ, ισχυρίστηκε ότι οι φωτογράφοι παρακολουθούν τα παιδιά της κοντά στο σχολείο και ζήτησε την προστασία της ιδιωτικότητάς τους.

Χαρακτηριστικά η Σακίρα έγραψε στο Instagram: «Αγαπητοί φίλοι, δημοσιογράφοι και ΜΜΕ. Αυτή τη στιγμή των αλλαγών στη ζωή μου ως δημόσιο πρόσωπο, είναι κατανοητό ότι υπάρχει μια μόνιμη περιέργεια από τον Τύπο γύρω από εμένα και την οικογένειά μου.

Ωστόσο, τα παιδιά μου, ο Μίλαν και η Σάσα έζησαν μια πολύ δύσκολη χρονιά, υποφέροντας από μια αδιάκοπη πολιορκία και ανελέητη καταδίωξη από παπαράτσι και διάφορα μέσα ενημέρωσης στη Βαρκελώνη. Καθώς ξεκινούν μια νέα φάση στη ζωή τους, προτρέπω τα μέσα ενημέρωσης εκ μέρους των παιδιών μου να σεβαστούν το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή.

Σας ζητώ να μην τους ακολουθήσετε στην έξοδο ή την είσοδο του σχολείου, να μην τους περιμένετε στην πόρτα του σπιτιού μας ή να μην τους κυνηγήσετε στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες και παιχνίδια όπως συνέβαινε καθημερινά στη Βαρκελώνη για να βγάλετε φωτογραφίες ή να κάνετε καλύτερα νούμερα.

Πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι είναι ευαίσθητοι στην κατάσταση που αντιμετωπίζουν ο Μίλαν και ο Σάσα και μπορούν να συμπεριφερθούν με τον πιο ανθρώπινο τρόπο μαζί τους, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι πρόκειται για την υγεία και τη σωματική και συναισθηματική ακεραιότητα δύο μικρών παιδιών οκτώ και δέκα ετών που απλώς εύχονται να μπορούν να βγαίνουν στο δρόμο και να πηγαίνουν στο σχολείο νιώθοντας ασφάλεια και έχοντας την ηρεμία να μην τους κυνηγούν ή να μην υπόκεινται σε συνεχή παρακολούθηση από κάμερες.

Κάνω αυτήν την έκκληση όχι πλέον ως καλλιτέχνης, αλλά ως μητέρα που θέλει να προστατεύσει και να φροντίσει την ψυχολογική και συναισθηματική ευημερία των παιδιών της ώστε να μπορούν να ζήσουν μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή, όπως αξίζει σε κάθε παιδί. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξή σας».

https://www.instagram.com/p/Cq3NRgHO8ri/

Η 46χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια ανακοίνωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό της με τον 36χρονο αμυντικό της Μπαρτσελόνα πέρυσι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική και ήταν μαζί για 11 χρόνια.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.