Skip to main content

CELEBS

Jeremy Renner: «Κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη μας», λέει η πρώην σύζυγός του

Ο Jeremy Renner στέκεται και πάλι στα πόδια του



Ο Jeremy Renner μπορεί να είναι γνωστός ως Hawkeye από τους Avengers της Marvel, αλλά στο παρελθόν του υπάρχουν διαμάχες και δράματα. Ο γάμος του με τη Sonni Pacheco κατέληξε σε διαζύγιο και στη συνέχεια σε μια δικαστική διαμάχη.

Κατά τη διάρκεια της διευθέτησης του διαζυγίου, η Pacheco έκανε σοβαρές κατηγορίες εναντίον του Renner, συμπεριλαμβανομένης της σωματικής κακοποίησης, της κατάχρησης ναρκωτικών και των απειλών θανάτου.

Υποστήριξε πως ο ηθοποιός κακοποίησε συναισθηματικά, σωματικά και σεξουαλικά τη 10χρονη κόρη τους, ενώ σε εκείνη έβαλε όπλο στο στόμα και την απείλησε να πατήσει τη σκανδάλη.

 Jeremy Renner

Ο Renner απάντησε σε αυτούς τους ισχυρισμούς σημειώνοντας πως η Pacheco έχει θέματα ψυχικής υγείας και ουσιών. Υποβλήθηκε ακόμη και σε εξέταση ναρκωτικών και προσέλαβε έναν ειδικό ψυχικής υγείας για να αποδείξει ότι μπορούσε να προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για την κόρη του.

Η νομική ομάδα του Jeremy, κατηγόρησε την πρώην του ότι εκμεταλλεύτηκε τη φήμη του ηθοποιού, για να προσπαθήσει να του αποσπάσει περισσότερα χρήματα.

Το 2020, ο Jeremy Renner ζήτησε από το δικαστήριο να μειωθεί το ύψος της διατροφής που δίνει κάθε μήνα στην πρώην σύζυγό του και από 30.000 δολάρια να πάει στα 11.000 δολάρια. «Αυτή η κίνηση ήταν ένα μικρό δείγμα του τι αντιμετώπιζε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα του (η κόρη μας)», δήλωσε η Pacheco.

Ο Jeremy Renner στέκεται και πάλι στα πόδια του

Τρεις μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό όχημα και μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις ο Jeremy Renner στέκεται και πάλι στα πόδια του.

https://www.instagram.com/p/Cqwk8pSrvFr/

Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφίες από τη έξοδό του σε θεματικό πάρκο των ΗΠΑ, το οποίο επισκέφθηκε με μέλη της οικογένειάς του.

Σε αυτές φαίνεται να στέκεται όρθιος, με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού. Να θυμίσουμε πως ο 52χρονος τραυματίστηκε οδηγώντας ένα εκχιονιστικό στην προσπάθειά του να καθαρίσει ένα δρόμο κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα. Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύτηκε στην εντατική.

Ο κινηματογραφικός σταρ καταπλακώθηκε από το όχημα που οδηγούσε και αντιμετώπισε δυσκολία στην αναπνοή του, μιας και τραυμάτισε τον πνεύμονα και το συκώτι, ενώ έσπασε και 30 κόκκαλα.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Αυτά είναι τα ωραιότερα φορέματα που έχει στη συλλογή της

Σε κάθε της εμφάνιση τα φλας άστραφταν και έκλεβε τις εντυπώσεις

CELEBS

Θανάσης Κουρλουμπάς: «Διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για μένα»

Oι ανακοινώσεις της θεατρικής εταιρίας και του σκηνοθέτη της παράστασης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους