Αθηνά Οικονομάκου: Aπο ποια φοβία υπέφερε για χρόνια;

«Ήταν μια αγωνία τεράστια που ήρθε και με έπνιξε»

allyou.news

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «Μαμά – δες» που θα προβληθεί το Μεγάλο Σάββατο από την ΕΡΤ2 και ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της μάς έδωσε σήμερα, το Happy Day.

«Τα πρώτα χρόνια με κράτησε μακριά από το θέατρο μια ψυχολογική πίεση, ένα άγχος που είχα, σκηνικό, σκηνικό φόβο, stage fright. Κι επειδή ζορίστηκα πολύ και δυσκολεύτηκα, αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω άλλο. Σκέψου ότι ήμουν σε παραστάσεις που περνούσα υπέροχα. Όλο αυτό ήταν ανυπόφορο, γιατί από τη μία ήμουν πανευτυχής με όλο αυτό που ζούσα, την παρέα που είχα, με την παράσταση, το ρόλο, την αποδοχή του κόσμου. Και από την άλλη, μέσα μου ένιωθα χαμένη στο διάστημα», φαίνεται να λέει η Αθηνά Οικονομάκου στη νέα της συνέντευξη αποκαλύπτοντας τη φοβία με την οποία υπέφερε.

αθηνά οικονομάκου

«Ήταν μια αγωνία τεράστια που ήρθε και με έπνιξε και αποφάσισα ότι μέχρι να το λύσω, κάνοντας ψυχοθεραπεία, θα αποφύγω να κάνω θέατρο. Δεχόμουν προτάσεις για το θέατρο και με έλουζε κρύος ίδρωτας» προσθέτει.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές ηθοποιούς της γενιάς της, και πρόσφατα την απολαύσαμε στη θεατρική παράσταση «Η τρελή του Σαγιό», στο Παλλάς, με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Νίκο Μουτσινά.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares