Πρίγκιπας Χάρι: Θα παραστεί στην στέψη του βασιλιά Καρόλου χωρίς τη Μέγκαν

Η ανακοίνωση του παλατιού

allyou.news

Ο πρίγκιπας Χάρι θα παρευρεθεί στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα τον ακολουθήσει, καθώς θα μείνει στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, Άρτσι και Λίλιμπετ.

Την είδηση επιβεβαιώνουν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, με τον φίλο των Σάσεξ, Όμιντ Σκόμπι, να τονίζει ότι η όλη παρουσία του πρίγκιπα Χάρι στην τελετή στέψης του πατέρα του δεν θα είναι τίποτα άλλο «παρά ένα γρήγορο ταξίδι».

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν την είδηση σε σημερινή δήλωσή τους, λέγοντας ότι «είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουν» ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα βρίσκεται στο Αββαείο του Γουέστμινστερ στις 6 Μαΐου.

Οι προετοιμασίες επισκιάστηκαν το τελευταίο διάστημα από τις αποκαλύψεις του Χάρι και της Μέγκαν για τον βασιλιά, τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, στα απομνημονεύματα του Χάρι, σε ένα ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας Netflix και σε σειρά τηλεοπτικών συνεντεύξεων του ζεύγους.

«Το παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα παραστεί στην τελετή στέψης στο Αββαείο του Γουέστμινστερ στις 6 Μαΐου. Η Δούκισσα του Σάσσεξ θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας εκπρόσωπος του παλατιού.

Μάλιστα, φίλος του πρίγκιπα Χάρι επιβεβαιώνει ότι θα πάει στην στέψη του Καρόλου, αλλά θα είναι ένα γρήγορο ταξίδι.

«Καταλαβαίνω ότι τα τέταρτα γενέθλια του Άρτσι (επίσης στις 6 Μαΐου) έπαιξαν έναν ρόλο στην απόφαση του ζευγαριού», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Όμιντ Σκόμπι, έμπιστος φίλος των Σάσεξ.

«Αναμένεται ότι θα είναι ένα αρκετά γρήγορο ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος θα παρευρεθεί μόνο στην τελετή στέψης στο Αββαείο του Γουέστμινστερ», πρόσθεσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται, ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν καθυστερήσει χαρακτηριστικά να ανακοινώσουν την απόφασή τους για το αν θα παρευρίσκονταν στην τελετή, παρά το γεγονός ότι η προθεσμία που είχε δώσει το παλάτι για τις απαντήσεις (3 Απριλίου) έχει παρέλθει.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares