Η Βανα Μπάρμπα μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Κάνω ανοσοθεραπεία, το συνιστώ και σε άλλους ανθρώπους»

allyou.news

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε ανοιχτά η Βάνα Μπάρμπα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Ναι, έχω ένα θέµα σοβαρό µε την υγεία µου και δεν µπορώ να αντέξω όλη αυτή την κόπωση. Το να τρέχω και να πηγαίνω σε κόσµο δεν το αντέχω, γιατί δεν έχω αυτή τη δύναµη. Μου το συνέστησαν. Πρέπει να είµαι πιο ήσυχη και να κάνω πράγµατα που δεν µε εξαντλούν» δήλωσε στο Secret και πρόσθεσε:

«Κάνω ανοσοθεραπεία, η οποία πάει πάρα πολύ καλά, ευτυχώς. Προσπαθώ να τρώω καλά. Χρησιµοποιώ και την προσευχή ως έναν πνευµατικό δρόµο. Το συνιστώ σε όλους τους ανθρώπους που περνάνε προβλήµατα υγείας. Με µια πνευµατική τροφή όλα πάνε καλά. Με την πίστη, που είναι πολύ σηµαντικό».

Η ίδια αποκάλυψε πως ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκε όταν έμαθε πως έχει πρόβλημα υγείας είναι το παιδί της. «Ναι, φοβήθηκα. Σκέφτηκα το παιδί, σκέφτηκα τα πάντα».

Παράλληλα η ηθοποιός ανέφερε πως κατάλαβε πως έχει θέμα με την υγεία της όταν ξαφνικά αισθάνθηκε κόπωση και δεν είχε δύναμη να κάνει τίποτα.

«Λίγα πράγµατα µπορώ να κάνω. Οµως πάµε καλά. Μακάρι να µπορούσα να βοηθήσω και να µπω στη µάχη για την πατρίδα µου, αλλά δεν µπορώ. Κατ’ αρχάς, να βγουν καινούργιοι άνθρωποι, πρόσωπα


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares