Τζέιμι Φοξ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός - Τι συνέβη;

Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

allyou.news

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Τζέιμι Φοξ όπως αποκάλυψε η κόρη του Κορίν. Σε δήλωσή της στο Instagram, η οικογένεια του ανέφερε ότι ο 55χρονος σταρ υπέστη μια «ιατρική επιπλοκή» που επέβαλε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Μόλις τη Δευτέρα είχε ξεκινήσει γυρίσματα για την ταινία Back In Action στην Ατλάντα με την Κάμερον Ντίαζ.

Ο Τζέιμι Φοξ στην πρεμιέρα της ταινίας Spider-Man: No Way Home στο Λος Άντζελες το 2021

Ο Τζέιμι Φοξ στην πρεμιέρα της ταινίας Spider-Man: No Way Home στο Λος Άντζελες το 2021 /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

Η οικογένεια ανέφερε επίσης ότι ο Φοξ βρίσκεται «σε φάση ανάρρωσης», χωρίς να αποκαλύpπτει ποιος ήταν ο λόγος που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή», ξεκίνησε η δήλωση της οικογένειας.

«Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη σε φάση ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι κι εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την ιδιωτική της ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

https://www.instagram.com/p/Cq9NCSnu3gq/

Η ανάρτηση της κόρης του Τζέιμι Φοξ

Πηγές επιβεβαίωσαν στο TMZ ότι η κατάσταση του Φοξ ήταν όντως αρκετά σοβαρή, ώστε να χρειαστεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ο Τζέιμι Φοξ σε κινηματογραφικά βραβεία στην Καλιφόρνια το 2020

Ο Τζέιμι Φοξ σε κινηματογραφικά βραβεία στην Καλιφόρνια το 2020 /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

Προς το παρόν έχουν γίνει γνωστές λίγες λεπτομέρειες και δεν είναι σαφές τι πρόβλημα είχε ο ηθοποιός ή τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Παρά τη δήλωση της οικογένειάς του ότι η κατάστασή του βελτιώνεται, δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για το πότε θα μπορέσει να βγει από το νοσοκομείο ή να επιστρέψει στα γυρίσματα.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares