Skip to main content

CELEBS

H αποκάλυψη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την Κατερίνα Χέλμη

Η Κατερίνα Χέλμη πέθανε σε ηλικία 84 ετών



Μία τρυφερή ανάρτηση που αφορούσε την Κατερίνα Χέλμη η οποία έφυγε σήμερα από τη ζωή, έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η ηθοποιός που συνεργάστηκε μαζί της στη σειρά «Ζωή» θυμήθηκε πόσο πολύ της στάθηκε η καταξιωμένη ηθοποιός όταν έφυγε από τη ζωή η μαμά της. Η Κατερίνα Χέλμη όπως έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός ήταν ένας «άγγελος».

https://www.instagram.com/p/CrF4rXRIoC1/

«Έφυγε σαν άγγελος… Η Κατερίνα μου… η φίλη μου… Η γυναίκα που όταν έχασα την δική μου μάνα με έχωσε βαθιά μέσα την αγκαλιά της… Η γυναίκα που δεν ήξερες πόσο χρόνων είναι γιατί η ηλικία της ήταν μόνο ένας αριθμός. Η γυναίκα που μου έμαθε τόσα πολλά και για την δουλειά αλλά πάνω από όλα για την ζωή… Το ευχαριστώ είναι τόσο φτωχό μπροστά σε όλα αυτά που νιώθω και αισθάνομαι και χρωστάω σε αυτή την γυναίκα. Πέτα ψηλά Κατερίνα μου όπως μόνο εσύ ξέρεις. Θα είσαι μέσα μου για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.