Χωρίζουν πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ; Η ανακοίνωση που προκάλεσε υποψίες

Έχουν περάσει μήνες από την τελευταία κοινή τους εμφάνιση!

allyou.news

Ο πρίγκιπας Χάρι θα παρευρεθεί στις αρχές Μαΐου στη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, όχι όμως κι η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τα παιδιά τους, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

H ανακοίνωση από το Παλάτι ότι ο δευτερότοκος γιος του Καρόλου θα παραστεί μόνος, πυροδότησε τις φήμες περί χωρισμού του πολυσυζητημένο ζευγαριού.

Ο πρίγκιπας Χάρι κι η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν στο Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου του 2018

Ο πρίγκιπας Χάρι κι η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν στο Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου του 2018 /Φωτογραφία AP Images/Ben Birchhall

Κι ενώ αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση του πρίγκιπα Χάρι με τη βασιλική οικογένεια μετά την κυκλοφορία του πολύκροτου βιβλίου του με τίτλο Spare (Ρεζέρβα), το αμερικανικό περιοδικό In Touch Weekly, εδώ και λίγες ημέρες υποστηρίζει πως το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει να χωρίσει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα περιμένουν να ολοκληρωθεί η τελετή στέψης του βασιλιά για να το ανακοινώσουν και δημόσια, αποτρέποντας έτσι το να στρέψουν πάνω τους τα φώτα. Μάλιστα, το άρθρο ισχυρίζεται ότι η Μαρκλ αισθάνεται πως εξαιτίας του βιβλίου του Χάρι, έχασαν τη δυνατότητα να κερδίσουν ακόμα περισσότερα εκατομμύρια δολάρια.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: To πολυσυζητημένο ζευγάρι στη Χάγη τον Απρίλιο του 2022

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: To πολυσυζητημένο ζευγάρι στη Χάγη τον Απρίλιο του 2022 /Φωτογραφία AP Images/Peter Dejong

Για ποιο λόγο; Γιατί η αναφορά του πρίγκιπα Χάρι για χρήση ουσιών στη αυτοβιογραφία του φέρεται να αποδυνάμωσε αν όχι και να εξαφάνισε την όποια ευκαιρία να εμπλακούν στην πολιτική. Αυτό ήταν κι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για εκείνη.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι δεν έχει πραγματοποιήσει κοινή δημόσια εμφάνιση μετά και την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ τους Harry & Meghan για το Netflix.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares