Μαρία Κορινθίου: Θα παρουσιάσει εκπομπή με τον Γιάννη Αϊβάζη;

«Όλα ήταν τοξικότητα, ανέβηκα στην ζυγαριά και έπαθα σοκ»

allyou.news

Ευδιάθετη και λαμπερή η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την απώλεια των περιττών της κιλών και τη νέα της εμφάνιση.

«Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε από την ψυχούλα μου. Το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας. Τα περιττά κιλά είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων και είναι ένα τοίχος για να αμυνθείς υποσυνείδητα. Στη δεύτερη καραντίνα ένιωθα ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα! Έδωσα “εντολή” στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή. Έκοψα ζάχαρη και άμυλο. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές που έπρεπε να τον πίνω σκέτο», είπε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show» και πρόσθεσε: «Τα κουτσομπολιά τα θεωρώ πολύ τοξικά. 20 χρόνια σε αυτό τον χώρο έχω δεχτεί πολλές επιθέσεις και έχω πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ αυτό που ζητάω είναι να αγαπιέμαι και να αγαπάω, να γελάω, να αγκαλιάζομαι και να το εννοώ. Όταν ξεκίνησα να χάνω κιλά ο Γιάννης με έβλεπε να κλείνομαι στο δωμάτιο για να δω ντοκιμαντέρ και να κάνω διαλογισμούς και μου έλεγε “δεν πας καλά”. Πλέον του μεταδίδω την ψυχική μου δύναμη και ηρεμία».

Μαρία Κορινθίου

Η απάντηση στις φήμες που τη θέλουν να κάνει εκπομπή με τον Γιάννη Αϊβάζη

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Πρωινό», ενώ απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να κάνει εκπομπή με τον Γιάννη Αϊβάζη.

«Ήταν ξεκάθαρο όταν μπήκα εμβόλιμη. Ήταν δομημένη και στημένη από τον Γιώργο Λιάγκα και γνώριζα ότι θα ήταν άκρως ενημερωτική. Μπαίνοντας στο δεύτερο κομμάτι της εκπομπής ήξερα ακριβώς τη θέση μου. Και εγώ αυτό ήθελα. Δεν είμαι δημοσιογράφος, ούτε θέλω να γίνω. Ήθελα το ψυχαγωγικό κομμάτι, το πιο χαρούμενο και ανάλαφρο. Δεν ξέρω εάν θα κάναμε πρωινό με τον Γιάννη Αϊβάζη, εξαρτάται από τις συνθήκες. Άλλα λαχταράει η ψυχούλα μου αν με ρωτάς. Εξαρτάται από το περιβάλλον, τους συνεργάτες».

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης με την κόρη τους, Ισμήνη/ φωτογραφία NDP

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης με την κόρη τους, Ισμήνη/ φωτογραφία NDP

Η εξομολόγηση για την κόρη της, Ισμήνη Αϊβάζη

Η κόρη του ζευγαριού, Ισμήνη Αϊβάζη, φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει τα βήματά του και να γίνει ηθοποιός. Πώς φαίνεται αυτό το ενδεχόμενο στη διάσημη μαμά της;

«Η Ισμήνη λέει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Στις μέρες μας όποιο επάγγελμα και εάν διαλέξει θα περάσει δύσκολα. Αλλά θεωρώ πώς ό,τι λαχταρά η καρδούλα σου, η επιτυχία είναι μονόδρομος. Δεν είχα φανταστεί ποτέ να παίξουμε μαζί. Θα ήταν υπέροχο», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares