Έτσι γνώρισε ο Θανάσης Λάλας την Άννα Δρούζα - Τι αποκάλυψε ο δημοσιογράφος

«Είχαμε γράψει κάτι και πήρε να διαμαρτυρηθεί»

allyou.news

Αρκετές αποκαλύψεις έκανε ο Θανάσης Λάλας μιλώντας στο Στούντιο 4 της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη γνωριμία με την Άννα Δρούζα που μετατράπηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.

Ο Θανάσης Λάλας μίλησε στο Στούντιο 4 για τη γνωριμία του με την Άννα Δρούζα

Ο Θανάσης Λάλας μίλησε στο Στούντιο 4 για τη γνωριμία του με την Άννα Δρούζα

Όπως αποκάλυψε, είχαν γράψει κάτι στην εφημερίδα Το Βήμα για την παρουσιάστρια κι εκείνη πήρε να διαμαρτυρηθεί. Έφτασε να μιλήσει μαζί του κι εκείνος, αφού της πρότεινε να βρουν μια αφορμή να γράψουν κάτι καλό, της είπε να της κάνει και το τραπέζι.

«Την Άννα τη γνώρισα τον Δεκέμβριο του 2005, πήρα ένα μήνυμα από εκείνη. Είναι αστεία ιστορία... Ας την πούμε», είπε αρχικά και συνέχισε: «Είχαμε γράψει κάτι στο Βήμα και μου έλεγαν τα παιδιά ότι παίρνει η Άννα Δρούζα. Δεν τη βρίζαμε ακριβώς. Η Άννα είναι μια αστή, ένα πολύ ενδιαφέρον ηθικά άτομο και παρόλο που πέρασε από την τηλεόραση έχει αίσθηση της αξιοπρέπειας».

«Πήρε να διαμαρτυρηθεί και κάποια στιγμή έφτασε σε εμένα για να κάνουμε μια διόρθωση. Της πρότεινα να κάνουμε ένα άλλο άρθρο, να βρούμε μια ευκαιρία να γράψουμε κάτι καλό και να της κάνω το τραπέζι», πρόσθεσε.

Η σχέση του Θανάση Λάλα και της Άννας Δρούζα μετράει αρκετά χρόνια!

Η σχέση του Θανάση Λάλα και της Άννας Δρούζα μετράει αρκετά χρόνια! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Όταν μου έστειλε το μήνυμα είχα χάσει τον μπαμπά μου κι εκείνη τη μητέρα της και συναντιόμαστε να μιλήσουμε. Ήταν μια αφορμή που εξελίχθηκε. Από τότε ξεκινήσαμε να τα λέμε», είπε στη συνέχεια.

«Είναι ένα πολύ αγαπητό άτομο, έχει ένα διαολεμένο χιούμορ, μετά γίνεται μωρό. Εγώ είμαι πάντα καλός μαζί της. Έτυχε να έχει ένα παιδί με τον Νίκο (σ.σ. τον Οικονόμου), ήταν τριών χρόνων κι άρχισα να δένομαι με την Αριαδνούλα. Είναι παιδί μου. Τώρα μας συνδέει η χαρά μας για την επιτυχία της στην Αμερική. Το ίδιο πράγμα αισθάνομαι και για τον γιο μου, τον Κωνσταντίνο», συμπλήρωσε ο Θανάσης Λαλάς.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares