Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι λεπτό το ζήτημα κι η θέση μου λεπτότερη όλων»

Όσα είπε η παρουσιάστρια/ηθοποιός για τον φίλο της

allyou.news

Μετά την προβολή της συνέντευξης του Αλέξη Γεωργούλη στις 6 Απριλίου, στον Άρη Καβατζίκη, η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε στο Πάμε Δανάη! για το θέμα που βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην επικαιρότητα.

Όπως είπε η παρουσίαστρια στον «αέρα»: «Να διευκρινίσουμε ότι και το κλίμα και η κατάσταση που έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη, είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε φήμη, ούτε καταγγελία. Επίσης, σε σχέση με το χιούμορ που μπορεί κάποιος να δει στο απόσπασμα να πούμε ότι όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωριζόμαστε. Αλίμονο αν πιάσουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου, οπότε όλοι μπορούμε πιο “άνετα” να λέμε μια γνώμη και να παραθέτουμε τα γεγονότα που εμείς έχουμε καταγράψει».

Λίγες ημέρες πριν βγει στη δημοσιότητα η καταγγελία, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε μιλήσει στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Λίγες ημέρες πριν βγει στη δημοσιότητα η καταγγελία, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε μιλήσει στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

«Υπάρχει μια καταγγελία, υπάρχουν φήμες για πολλά πράγματα... Η δική μας θέση όπως έχουμε ξαναπεί, και δεν το λέω μόνο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πριν εκδικαστούν οι υποθέσεις και πριν βγουν οι αποφάσεις, αντί να προάγουμε τη βία και την κακοποίηση σε ανθρώπους που μπορεί να είναι ήδη κακοποιητές στον οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι να κατευνάζουμε τα πνεύματα και να περιμένουμε τη δικαιοσύνη να μιλήσει. Δεν μπορούμε να δικάσουμε ή να αθωώσουμε. Το ξαναλέω», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι λεπτό το ζήτημα, κι η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή, αλλά κι η δική μου λεπτότερη από όλων», κατέληξε η παρουσιάστρια για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

 
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares