Skip to main content

CELEBS

Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι λεπτό το ζήτημα κι η θέση μου λεπτότερη όλων»

Όσα είπε η παρουσιάστρια/ηθοποιός για τον φίλο της



Μετά την προβολή της συνέντευξης του Αλέξη Γεωργούλη στις 6 Απριλίου, στον Άρη Καβατζίκη, η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε στο Πάμε Δανάη! για το θέμα που βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην επικαιρότητα.

Όπως είπε η παρουσίαστρια στον «αέρα»: «Να διευκρινίσουμε ότι και το κλίμα και η κατάσταση που έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη, είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε φήμη, ούτε καταγγελία. Επίσης, σε σχέση με το χιούμορ που μπορεί κάποιος να δει στο απόσπασμα να πούμε ότι όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωριζόμαστε. Αλίμονο αν πιάσουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου, οπότε όλοι μπορούμε πιο “άνετα” να λέμε μια γνώμη και να παραθέτουμε τα γεγονότα που εμείς έχουμε καταγράψει».

Λίγες ημέρες πριν βγει στη δημοσιότητα η καταγγελία, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε μιλήσει στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Λίγες ημέρες πριν βγει στη δημοσιότητα η καταγγελία, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε μιλήσει στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

«Υπάρχει μια καταγγελία, υπάρχουν φήμες για πολλά πράγματα... Η δική μας θέση όπως έχουμε ξαναπεί, και δεν το λέω μόνο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πριν εκδικαστούν οι υποθέσεις και πριν βγουν οι αποφάσεις, αντί να προάγουμε τη βία και την κακοποίηση σε ανθρώπους που μπορεί να είναι ήδη κακοποιητές στον οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι να κατευνάζουμε τα πνεύματα και να περιμένουμε τη δικαιοσύνη να μιλήσει. Δεν μπορούμε να δικάσουμε ή να αθωώσουμε. Το ξαναλέω», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι λεπτό το ζήτημα, κι η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή, αλλά κι η δική μου λεπτότερη από όλων», κατέληξε η παρουσιάστρια για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

 
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός