Skip to main content

CELEBS

Μαύρο Ρόδο: Ηθοποιός της σειράς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Υποδύθηκε τον αστυνομικό διευθυντή και βρέθηκε στην... αστυνομία!



Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε στη Νέα Σμύρνη ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον αστυνομικό διευθυντή στη σειρά Μαύρο Ρόδο, Δημήτρης Τοπαλίδης.

Όλα έγιναν απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης όταν ο ηθοποιός επέστρεφε στο σπίτι του, στη Νέα Σμύρνη κι ένα φορτηγό του «έκλεινε» τον δρόμο. Ο ηθοποιός κόρναρε, περίμενε αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς και κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να πάει να δει. Το παράθυρο του φορτηγού ήταν ανοιχτό, κόρναρε μήπως αναγνωρίσει κάποιος τον ήχο, αλλά τίποτα.

Τη δεύτερη φορά που επέστρεψε στο αμάξι του, είδε να κατευθύνονται στο μέρος του δυο νεαροί βρίζοντας και φωνάζοντας. «Αυτό που τους είπα εγώ είναι, “μιλάτε κιόλας αντί να ζητήσετε μια συγγνώμη και να πάρετε το αυτοκίνητο να φύγετε;”», είπε στο Tlife. Η συνέχεια ήταν να τον χτυπήσουν, χωρίς εκείνος να προλάβει να αντιδράσει.

Ο ηθοποιος κάλεσε την αστυνομία, ενώ πήγε και στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένος. Όπως αποκάλυψε έχει αιματώματα στο συκώτι κι έντονους πόνους στα πλευρά με αποτέλεσμα να μην μπορεί καν να ντυθεί, ενώ στο πόδι του έχει μελανιές που καλύπτει όλη την επιφάνεια της γάμπας έως τον αστράγαλο.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.