Παναγιώτα Βλαντή για Αλέξη Γεωργούλη: «Όποιος είναι ταλαντούχος, είναι και καλός άνθρωπος;»

Πώς σχολίασε η Παναγιώτα Βλαντή τις καταγγελίες για τον ευρωβουλευτή 

allyou.news

Η Παναγιώτα Βλαντή και ο Αλέξης Γεωργούλης είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. Οι δυο ηθοποιοί συμπρωταγωνίστησαν στη σειρά «Αστυνόμος Μπέκας».

Η όμορφη ηθοποιός έχει τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συνεργασία μαζί του και εξεπλάγην όταν έμαθε πως ο ευρωβουλευτής βρίσκεται αντιμέτωπος με της κατηγορίες του βιασμού και της σωματικής κακοποίησης.

Έκπληκτη η Παναγιώτα Βλαντή με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Έκπληκτη η Παναγιώτα Βλαντή με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

«Εξεπλάγην. Με τον Αλέξη δουλέψαμε μαζί, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Επειδή είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα, έχω πάρει θέση σε αυτό, ήμουν κι εγώ μία από εκείνες που είχα βγει για το metoo, έχω παροτρύνει γυναίκες και άνδρες να μιλήσουν, είναι πολύ άβολη η θέση μου αυτή τη στιγμή. Ναι μεν δουλεύεις με κάποιον και είναι εντάξει, όταν μίλησα κι εγώ, άκουγα να λένε “αυτός που λέει η Παναγιώτα, ή η Τζένη Μπότση, ή Ζέτα Δούκα, είναι καλός άνθρωπος, είναι ταλαντούχος”. Ναι και; Όποιος είναι ταλαντούχος, πρέπει να ‘ναι και καλός άνθρωπος; Το ξεχνάμε; Έτσι αδικούμε τους πραγματικά ταλαντούχους και τους πραγματικά καλούς ανθρώπους. Είναι ευαίσθητο το θέμα», είπε η ηθοποιός στο «Πρωινό».

«Ο ίδιος ξέρει τι έκανε και τι δεν έκανε. Από την άλλη δεν μπορούμε να ακυρώσουμε και μία γυναίκα. Είπαν ότι βγήκε μετά από 4 μήνες και γιατί τώρα, το άκουσα κι αυτό. Εμένα μου πήρε 15 χρόνια να μιλήσω, και η οικογένειά μου δεν το ήξερε. Εγώ για να βγω να μιλήσω, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Έπρεπε να το μάθει ο άνδρας μου, η οικογένειά μου, ο πατέρας μου. Μη βγαίνουμε να λέμε τέτοια πράγματα και ειδικά όταν τα ακούμε από γυναίκες», πρόσθεσε η Παναγιώτα Βλαντή.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares