Χρήστος Λούλης: «Έχω μιλήσει απότομα, είπα σκληρές αλήθειες, έχω γίνει άδικος»

Όσα εξομολογήθηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός στο Στούντιο 4

allyou.news

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης, το απόγευμα της Παρασκευής στο Στούντιο 4.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για τον ίδιο να είναι σωστός κι όχι αρεστός στις σχέσεις με τους συνανθρώπους και τους συναδέλφους του.

«Δεν πιστεύω ότι η ύψιστη αξία για έναν άνθρωπο είναι να είναι καλός καλλιτέχνης ή καλός επαγγελματίας. Για μένα η ύψιστη αξία είναι να είναι καλός άνθρωπος. "Όταν πεθαίνουμε, πεθαίνουμε για πάντα και δεν ξαναερχόμαστε στη ζωή. Δε θα ξαναδούμε τον ήλιο. Για αυτό κοιτάτε τον ήλιο όσο είσαστε ακόμα εδώ και προσπαθήστε να πάρετε λίγη από ζεστασιά και το φως του για να το δώσετε στον διπλανό σας και ο διπλανός σας στον διπλανό του και εκείνος στον διπλανό του" λέει η Κατίνα Παξινού. Αυτό πιστεύω πως είναι και η ύψιστη αξία για έναν άνθρωπο. Δηλαδή να μην στερήσω το φως από κανέναν και αν μπορώ να δώσω το φως σε κάποιον άλλον», είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Ο Χρήστος Λούλης με τη σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή 

Ο Χρήστος Λούλης με τη σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Αν κάποιος ακολουθήσει αυτό θα είναι και καλός στη δουλειά του. Ένας καλός άνθρωπος μπορεί να μιλήσει όμως κι άσχημα και να είναι κι αυστηρός. Δηλαδή είναι διαφορετικό το να θες να είσαι καλός, σωστός και το να είσαι αρεστός. Διότι το να είσαι αρεστός θα με κάνει να λέω και ψέματα», πρόσθεσε.

«Εγώ προσωπικά, σαν Χρήστος, έχω μιλήσει κι απότομα, έχω πει και σκληρές αλήθειες εκεί που τις πιστεύω κι έχω γίνει κι άδικος με ανθρώπους. Μετά όμως πάω και τους ζητάω συγγνώμη. Για ποιο λόγο να μην ζητήσουμε συγγνώμη, αφού μπορούμε; Θέλω να πω πως άμα θέλεις να είσαι δίκαιος και σωστός και καλός, πρέπει να είσαι και ο εαυτός σου», πρόσθεσε ο Χρήστος Λούλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares