Skip to main content

CELEBS

Μέγκαν Μαρκλ: Δεν πάει στη στέψη λόγω παλαιών επιστολών στον Κάρολο;

Τα «βάζει» με τα βρετανικά ΜΜΕ - «Είναι γελοίο»!



Την Παρασκευή, η Telegraph ανέφερε ότι η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε γράμματα στον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο, μετά τη συνέντευξη-βόμβα του 2021 που έδωσαν εκείνη και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ

Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ/ AP Images

Στην αλληλογραφία τους, η δούκισσα του Σάσσεξ φέρεται να μοιράστηκε την πεποίθησή της με τον Κάρολο ότι ένα ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν προκατειλημμένο απέναντί της, ακόμη και μετά από την αποκάλυψη από εκείνη και τον Χάρι ότι υπήρχαν «ανησυχίες και συζητήσεις» για το χρώμα του δέρματος του γιου τους που δεν είχε τότε έρθει ακόμα στον κόσμο.

Η αναφορά αυτή της Telegraph ήρθε λίγες μέρες αφότου τo Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι ο Χάρι θα παρευρεθεί μόνος στη στέψη του βασιλιά Κάρολου στις 6 Μαΐου. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα ανέφερε ότι έπαιξε κάποιο ρόλο στην επιλογή της να απουσιάζει από τη στέψη, ωστόσο η Μαρκλ, το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Η Δούκισσα του Sussex κάνει τη ζωή της στο παρόν, χωρίς να σκέφτεται την αλληλογραφία πριν από δύο χρόνια που σχετίζεται με συνομιλίες πριν από τέσσερα χρόνια. Οποιαδήποτε αντίθετη πρόταση είναι ψευδής και ειλικρινά γελοία», ανέφεραν οι άνθρωποι της Μαρκλ σε δήλωση στο Bazaar.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department