Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είμαστε περίπλοκα»

Τι είπε η δημοσιογράφος για τον Γρηγόρη Μόργκαν;

allyou.news

Εδώ και αρκετό υπάρχει μια έντονη φημολογία που θέλει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν χωρίσει.

Η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου είναι...περίπλοκη

Η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου είναι...περίπλοκη

Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να μη μιλούν για την προσωπική τους ζωή και όταν τους ρωτούν για το τι συμβαίνει πραγματικά ανάμεσά τους να αποφεύγουν να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση.

Η δημοσιογράφος κράτησε αυτή την τακτική όταν δέχτηκε αντίστοιχη ερώτηση για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Θα πω τα ίδια, με τον Βασάλο είμαστε complicated», απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Πώς σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το ταξίδι στις ΗΠΑ με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Πώς σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το ταξίδι στις ΗΠΑ με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Φυσικά, ρωτήθηκε και για το ταξίδι στην Αμερική με τον Γρηγόρη Μόργκαν με τον οποίο φημολογείται πως είναι ζευγάρι. «Δεν ήμουν μόνο με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Καλιφόρνια, ήταν πολλά άτομα. Ούτε διαψεύδω ούτε επιβεβαιώνω κάτι τόσα χρόνια».

Κλείνοντας, τόνισε πως έχει κουραστεί με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν τη μία να χωρίζει και την άλλη να είναι έγκυος. «Έχω κουραστεί με τα δημοσιεύματα. Μία γάμος, μία χωρισμός, μία εγκυμοσύνη. Για την εγκυμοσύνη ειδικά είναι πολύ λεπτό το ζήτημα, πολύ ευαίσθητο θέμα. Έχασα τη σκυλίτσα μου και άφησαν υπονοούμενα για μια εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares