Χάρης Ρώμας: «Αν ο Γεωργούλης είναι ένοχος, πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή»

'Οσα είπε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος στο Breakfast@Star

allyou.news

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και τον σάλο που έχει προκληθεί.

«Είμαι υποχρεωμένος, όπως όλοι μας που έχουμε δημόσιο λόγο, να είμαι άκρως επιφυλακτικός γιατί υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας. Το ξέρουμε κι από προηγούμενες περιπτώσεις κι η δικαιοσύνη θα κρίνει και θα αποφασίσει. Δεν κρύβω τα λόγια μου. Θέλω να πω στον κόσμο ότι η σεξουαλική κι η σωματική κακοποίηση από ανθρώπους που έχουν εξουσία απέναντι σε άλλους ή που νιώθουν ότι έχουν εξουσία, που είναι στο απυρόβλητο, θεωρώ ότι είναι κακούργημα», ανέφερε αρχικά.

O Xάρης Ρώμας ήταν κάθετος στα όσα είπε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

O Xάρης Ρώμας ήταν κάθετος στα όσα είπε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

«Αν αποδειχθεί ότι ο Αλέξης -κι ο αδερφός μου ο ίδιος να είναι ένοχος- πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή για να προφυλάσσονται κι οι άνθρωποι σε αυτές τις περιπτώσεις. Επειδή μπαίνουν μέσα πολιτικές σκέψεις και κομματικές σκοπιμότητες, εκεί δεν έχει ναι μεν αλλά... Τότε αυτό είναι υπέρ του θύτη κι όχι υπέρ του θύματος. Ακόμα κι αν είναι ο αδερφός μoυ δε θα χαριστώ κι ας είναι φίλος και συνάδελφος… Επειδή είχαμε την τύχη να αποκτήσουμε εξουσία μέσω αυτού που κάνουμε, δεν έχουμε δικαίωμα να την εκμεταλλευόμαστε με λάθος τρόπο», πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares