Skip to main content

CELEBS

Ελένη Βιτάλη: «Πάντα υπήρχαν "φίλοι" που έσπρωχναν καλλιτέχνες»

«Είμαι αυθόρμητη και μερικές φορές μπορεί να μετανιώσω για κάτι που λέω»



Λίγες είναι οι φορές που η Ελένη Βιτάλη επιλέγει να τοποθετηθεί δημόσια για κάποιο θέμα που έχει δει το φως της δημοσιότητας.Όταν όμως επιλέξει να μπει σε μια τέτοια διαδικασία κάποια από τα σχόλια της είναι αιχμηρά.

Όπως συνέβη πριν από λίγες εβδομάδες που σχολίασε τα δημόσια φιλιά της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Ελένη Βιτάλη

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο kalymnos-news.gr, και παραδέχτηκε πως ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι ο αυθορμητισμός.

«Είμαι αυθόρμητη και μερικές φορές μπορεί να μετανιώσω για κάτι που λέω, όχι ότι αυτό που λέω είναι πολύ μακριά από αυτό που συμβαίνει. Μερικές φορές είναι αδηφάγος ο φακός», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα talent shows.

«Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν βγει από talent shows και δεν τα ξεχωρίζεις. Αυτό πάντα γινόταν. Πάντα υπήρχαν "φίλοι" που έσπρωχναν καλλιτέχνες».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department