Ελένη Βιτάλη: «Πάντα υπήρχαν "φίλοι" που έσπρωχναν καλλιτέχνες»

«Είμαι αυθόρμητη και μερικές φορές μπορεί να μετανιώσω για κάτι που λέω»

allyou.news

Λίγες είναι οι φορές που η Ελένη Βιτάλη επιλέγει να τοποθετηθεί δημόσια για κάποιο θέμα που έχει δει το φως της δημοσιότητας.Όταν όμως επιλέξει να μπει σε μια τέτοια διαδικασία κάποια από τα σχόλια της είναι αιχμηρά.

Όπως συνέβη πριν από λίγες εβδομάδες που σχολίασε τα δημόσια φιλιά της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Ελένη Βιτάλη

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο kalymnos-news.gr, και παραδέχτηκε πως ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι ο αυθορμητισμός.

«Είμαι αυθόρμητη και μερικές φορές μπορεί να μετανιώσω για κάτι που λέω, όχι ότι αυτό που λέω είναι πολύ μακριά από αυτό που συμβαίνει. Μερικές φορές είναι αδηφάγος ο φακός», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα talent shows.

«Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν βγει από talent shows και δεν τα ξεχωρίζεις. Αυτό πάντα γινόταν. Πάντα υπήρχαν "φίλοι" που έσπρωχναν καλλιτέχνες».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares