Skip to main content

CELEBS

Νίκος Κουρής: Κατέβηκε έργο του - «Η τελευταία μου παράσταση πήγε χάλια»

«Με την Σμαράγδα είναι μια ευτυχία να είσαι μαζί της και στη δουλειά»



Τον απολογισμό του έκανε δημόσια και μέσα από την εκπομπή «The 2Night Show», το βράδυ της Τρίτης 25/4 ο Νίκος Κουρής.

Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης μίλησε για τη φορά που κατέβηκε έργο του, για μία παράσταση, δηλαδή, που δεν πήγε καθόλου καλά, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα σειρά του Star «IQ 160» στην οποία πρωταγωνιστεί και φυσικά, στην αγαπημένη του συμπρωταγνίστρια, Σμαράγδα Καρύδη.

κουρης«Η τελευταία μου παράσταση δεν πήγε καλά, δεν ήρθε κόσμος να τη δει και δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρω γιατί πήγε τόσο χάλια. Ήταν η πρώτη μου σκηνοθεσία, ίσως αυτός να ήταν ένας λόγος. Ήταν ένα δύσκολο, άγριο, βίαιο έργο. Λυπάμαι πραγματικά που δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενα. Παίξαμε όσο μπορούσαμε να παίξουμε αλλά, αν δεν έχεις κόσμο, δεν μπορείς και να συνεχίσεις. Δεν συμφέρει κανέναν. Ήταν η πρώτη φορά που κατέβηκε ένα έργο μου και δε νομίζω ότι της άξιζε της παράστασης αυτό», αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη «Μοναξιά της Δύσης».

«Κατάλαβα ότι, αν κάνω κάτι, πρέπει να το θέλω πάρα πολύ και πως το να παίζω και να σκηνοθετώ ταυτόχρονα είναι λάθος. Λάθος όχι ως προς το αποτέλεσμα αλλά ως προς τη διαδικασία. Θεωρώ ότι ο σκηνοθέτης πρέπει να είναι μόνο από κάτω, για να μπορεί να είναι τίμιος με τους ανθρώπους από πάνω», εξομολογείται ο ηθοποιός.

«Οι αποτυχίες δεν είναι ευχάριστες αλλά είναι πάρα πολύ διδακτικές. Από την επιτυχία δεν έμαθα ποτέ απολύτως τίποτα. Μόνο την… ψωνίζεις, κάτι νομίζεις, σου αρέσει. Έχει και μία αντιπαθητικότητα η επιτυχία», σημειώνει κλείνοντας ο Νίκος Κουρής.

To IQ 160 και η συνεργασία με τη Σμαράγδα Καρύδη που είναι «ευτυχία»

«Στο «IQ160» κάναμε ένα γύρισμα με ένα αυτοκίνητο που καιγόταν και όταν πλησίασα έγινε έκρηξη και “καψαλίστηκα”. Ήρθε όλο το συνεργείο, με φιλούσαν, έγινα λίγο “ήρωας”. Με την Σμαράγδα είναι μια ευτυχία να είσαι μαζί της και στη δουλειά. Την λατρεύω, είναι χαρά Θεού. Είναι ένας άνθρωπος γενναιόδωρος και αληθινά σπάνιος» είπε για τη νέα του δουλειά, την αστυκωμική σειρά του Star που έχει λατρέψει το τηλεοπικό κοινό και κάθε Κυριακή παρακολουθεί τις εξελίξεις με αγωνία.

Κουρης

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ