Την Ευγενία Δημητροπούλου είχε καλεσμενη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show το βράδυ της Τρίτης.
Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της, ενώ πάνω στη συζήτηση ο παρουσιαστής προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον έχουν υιοθετήσει στο παρελθόν ένα 10χρονο αγόρι, που σήμερα είναι 20 ετών.
«Ξέρω ότι είσαι λίγο προσεκτική σε αυτό το θέμα, γιατί έχει να κάνει με το θέμα της υιοθεσίας. Είναι πολύ ωραίο αυτό, μην το φοβάσαι. Δίνεις το παράδειγμα σε πολύ κόσμο.
Επειδή στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον έχουμε υιοθετήσει ένα παιδί 10 χρόνων και τώρα έχει γίνει 20 χρόνων, το έχω ζήσει... Έχω ζήσει τη μαγεία. Είναι αλλιώς να υιοθετείς ένα μωρό κι αλλιώς ένα δεκάχρονο παιδί. Μπορούμε να κάνουμε ολόκληρη διατριβή. Είναι πολύ διαφορετικές οι ηλικίες.
Μην το φοβάσαι, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Είναι το μοναδικό που θα σου έλεγα να μην το φοβάσαι. Ένα ζευγάρι μπορεί να σε δει και να πει: "Όρίστε, κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε!". Βλέπω τελευταία πάρα πολλά ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά και χαίρομαι. Είναι τόσο υπέροχο αυτό το πράγμα!», είπε o Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.