Skip to main content

CELEBS

Έξαλλη η Ολίβια Γουάιλντ με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Μη βάζει το όνομά μου στο στόμα της»

Μετά τα «καυτά» φιλιά του μοντέλου με τον πρώην της, Χάρι Στάιλς



Πριν από έναν μήνα η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και ο Χάρι Στάιλς εξέπληξαν τους πάντες όταν απαθανατίστηκαν να φιλιούνται με πάθος στο Τόκιο αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο διάσημος καλλιτέχνης έχει χωρίσει πρόσφατα από την Ολίβια Γουάιλντ και προκάλεσε εντύπωση πόσο γρήγορα γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή.

H Έμιλι Ραταϊκόφσκι αισθάνεται άσχημα για την Ολίβια Γουάιλντ/ φωτογραφία AP

H Έμιλι Ραταϊκόφσκι αισθάνεται άσχημα για την Ολίβια Γουάιλντ/ φωτογραφία AP

Μετά τα «καυτά» φιλιά του μοντέλου και του ποπ σταρ, άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες για διαμάχη μεταξύ των δύο γυναικών.

Η Εμιλι αναφέρθηκε σε αυτές τις φήμες μιλώντας στη Vogue της Ισπανίας σημειώνοντας πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο: «Αισθάνομαι άσχημα για την Ολίβια, γιατί έχει υποστεί αυτή την κατάσταση αρκετές φορές».

Από την άλλη πλευρά, η ηθοποιός φαίνεται αγανακτισμένη με όλη την κατάσταση.

Η αποστομωτική απάντηση της Ολίβια Γουάιλντ στην Έμιλι Ραταϊκόφσκι / φωτογραφία AP

Η αποστομωτική απάντηση της Ολίβια Γουάιλντ στην Έμιλι Ραταϊκόφσκι / φωτογραφία AP

«Η Έμιλι δεν πρέπει να νιώθει άσχημα για την Ολίβια. Θα πρέπει να επανεξετάσει τη ζωή της στα ραντεβού και τους άντρες με τους οποίους επιλέγει να βγει έξω», ανέφερε στην DailyMail.com ένας άνθρωπος που φαίνεται πως γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση. «Η Έμιλι θα έπρεπε πραγματικά να επικεντρωθεί στον ρόλο της ως μαμά. Η Ολίβια θέλει απλώς η Έμιλι να μη βάζει το όνομά της στο στόμα της», πρόσθεσε.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μίλησε για την προσωπική της ζωή

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην ισπανική Vogue μίλησε και για την προσωπική της ζωή δηλώνοντας πως νιώθει περιέργα που όλοι ασχολούνται με αυτό.

«Είναι πολύ περίεργο να έχεις κάποιες εμπειρίες και μετά να τις γνωρίζει όλος ο κόσμος και να τις σχολιάζει. Είμαι απλώς ένα άτομο που έχει περάσει από μια τριετή σχέση σε μια τετραετή σχέση, οπότε είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που βρίσκομαι σε φάση που βγαίνω ραντεβού», είπε και πρόσθεσε: «Όχι ότι εκπλήσσομαι, αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μου. «Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου επικεντρώνεται στον γιο μου και στη δουλειά μου. Αλλά υποθέτω ότι αυτά τα θέματα δεν εμπνέουν εξίσου εντυπωσιακούς τίτλους. Η εισβολή στην ιδιωτική ζωή είναι πολύ δύσκολη για μένα».

Το σχόλιο της Έμιλι Ραταϊκόφσκι για τα προσωπικά της μετά τα φιλιά με τον Χάρι Στάιλς/ φωτογραφία AP

Το σχόλιο της Έμιλι Ραταϊκόφσκι για τα προσωπικά της μετά τα φιλιά με τον Χάρι Στάιλς/ φωτογραφία AP

«Δεν περίμενα να συμβεί αυτό, αλλά νομίζω ότι, γενικά, υπάρχει λόγος που ορισμένες διασημότητες ζουν στο Los Angeles, προσλαμβάνουν ασφάλεια, δεν πηγαίνουν σε δημόσια εστιατόρια», σχολίασε σε ό,τι αφορά τα φιλιά με τον Χάρι Στάιλς.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα