Βάσω Λασκαράκη: Απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Γερονικολού

Αυτή είναι σήμερα η σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη

allyou.news

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Βάσω Λασκαράκη στο περιοδικό OK!, μιλώντας, ανάμεσα σε άλλα, για τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και στο αν θα συνεργαζόταν με τη σύντρόφο του, Κατερίνα Γερονικολού.

«Με τον πρώην σύζυγο σου, Γιάννη Τσιμιτσέλη κάνετε ούτως ή άλλως πλάνα ζωής καθώς έχετε μια κόρη. Κάνετε και καλλιτεχνικά πλάνα;» ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την ηθοποιό να απαντάει: «Νομίζω πως δε θα σχεδιάσουμε να παίξουμε μαζί. Αν το φέρει η δουλειά, γιατί έχω μάθει να λέω "Ποτέ μη λες ποτέ", ναι, γιατί όχι; Όπως και στο σίριαλ φέτος είχα κλείσει εγώ όταν πρότειναν στον Γιάννη να κάνει συμμετοχή. Αν κι ο Γιάννης δεν παίζει στην ιστορία της δικής μου Μαίρης, αλλά σε εκείνη της Νίκης Λάμη, οπότε δεν έχουμε κοινές σκηνές. Δεν είμαστε σε τεράστια αγορά, οπότε προφανώς και γίνονται προτάσεις και στους δύο για ίδιες δουλειές».

Η Βάσω Λασκαράκη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Βάσω Λασκαράκη απάντησε και στον αν το πρώην ζευγάρι συναντιέται μαζί με τους συντρόφους τους. «Δε θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, αλλά φυσικά θα συναντηθούμε όλοι μαζί. Υπάρχει η κόρη μας, η Εύα και είναι αυτό που λέει και η ταινία Όλα για την Εύα. Όταν υπάρχουν παιδιά, όλοι πρέπει να συμβιώνουν καλά. Ειδικά όταν βλέπεις πως τα χειρότερα είναι δίπλα μας, το αν θα παίξω με τον Γιάννη ή όχι, ή αν θα φάμε όλοι μαζί, είναι το λιγότερο», απάντησε.

Σε μια ακόμα πιο τολμηρή ερώτηση, η ηθοποιός απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν ποτέ με την Κατερίνα Γερονικολού, την τωρινή σύντροφο του Γιάννη Τσιμιτσέλη. «Όπως σου είπα, η αγορά στην Ελλάδα είναι πολύ μικρή, οπότε εν δυνάμει όλοι θα συνεργαστούμε με όλους. Αν είναι μια πολύ καλή δουλειά, εξετάζεις τι έχεις να χάσεις και τι να κερδίσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ενσταντανέ για ερωτευμένους στο Instagram!

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ενσταντανέ για ερωτευμένους στο Instagram! /Φωτογραφία Instagram
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares