Έχουν περάσει 8 χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο Μηνάς Χατζησάββας.
Ο ηθοποιός και σύντροφός του, Κώστας Φαλελάκης μίλησε για τα όμορφα χρόνια που πέρασαν μαζί δηλώνοντας ευλογημένος γι’ αυτή τη σχέση.
«Στην Αθήνα ήρθα λόγω της σχέσης μου με τον Μηνά. Έζησα έναν μεγάλο έρωτα με τον Μηνά και νιώθω ευλογημένος. Στα 25 χρόνια που ήμασταν μαζί, δε με απογοήτευσε ποτέ ο Μηνάς. Δέχτηκα πόλεμο μετά το θάνατό του», δήλωσε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»
Βέβαια, αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που κυκλοφορούσαν για εκείνον στο διαδίκτυο μετά τον θάνατο του συντρόφου του. «Μπήκα, μετά από αρκετές μέρες στο διαδίκτυο να δω τι γράφουν. Μπορώ να το πω αυτό; Πο@@@@#$ θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα. Γιατί; Επειδή έχασα έναν άνθρωπο;».
Κλείνοντας, ο Κώστας Φαλελάκης παραδέχτηκε πως η ζωή μετά τον Μηνά είναι άνοστη, αλλά και πως είναι ανοιχτός σε έναν νέο έρωτα.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.