Λάκης Λαζόπουλος για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός»

To υπονοούμενο για τη χρονική στιγμή αποκάλυψης του σκανδάλου

allyou.news

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι ο Λάκης Λαζόπουλος κι ο Αλέξης Γεωργούλης έχουν μια στενή φιλική σχέση. Ο πρώτος κλήθηκε να σχολιάσει στο podcast που κάνει την υπόθεση του ευρωβουλευτή, μετά από τις καταγγελίες εις βάρος του.

«Σε κάθε περίπτωση, όταν καταγγέλλεται ένας βιασμός από μια γυναίκα, σε μια εποχή που ανθούν οι γυναικοκτονίες -η γυναίκα παλεύει ακόμη να βρει τη θέση της σε ένα ανδροκρατούμενο σύστημα-, παίρνεις το μέρος της γυναίκας. Μόνο αν αθωωθεί ο άντρας, όπως στην περίπτωση του Johnny Depp, παίρνεις το μέρος του Depp. Το τεκμήριο της αθωότητας του άντρα στην ελληνική συνείδηση σωστά υποβαθμίζεται», είπε αρχικά.

Ταραγμένος ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας για την υπόθεση του φίλου του, Αλέξη Γεωργούλη

Ταραγμένος ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας για την υπόθεση του φίλου του, Αλέξη Γεωργούλη

«Τον Αλέξη Γεωργούλη τον ξέρω προσωπικά. Είναι φίλος μου, εγώ τον έβγαλα στο θέατρο, είμαστε συντοπίτες. Γνωριζόμαστε οικογενειακά. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, ό,τι και να πω, ό,τι και να ισχυριστώ θα μοιάζει πολύ φιλικό ή πολύ εχθρικό. Αυτή είναι η μοίρα των φίλων, πρέπει να περιμένουν υπομονετικά μαζί με τον φίλο τους, την όποια απόφαση βγει, να μιλήσουν μαζί του κι ύστερα να βγουν δημόσια και να εκφέρουν την άποψή τους. Από το σπίτι μου έμαθα ότι για αυτόν που έχει υπάρξει φίλος σου, δεν μπορείς να είσαι ο πρώτος που θα βγάλεις το μαχαίρι εναντίον του. Δε θα το κάνω», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Όταν είμαι έτοιμος να πάρω θέση, θα την πάρω αφού πρώτα μιλήσω μαζί του. Έτσι κάνουμε εμείς στην Λάρισα. Δεν είναι μια κλασική περίπτωση ενός ηθοποιού. Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει πολιτική ταυτότητα, είναι Ευρωβουλευτής κι αν το Βέλγιο δε γνώριζε τις ημερομηνίες των εκλογών, κάποιοι τις γνώριζαν».

Ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Αλέξη Γεωργούλη και τη Φανή Χαλκιά

Ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Αλέξη Γεωργούλη και τη Φανή Χαλκιά /Φωτογραφία NDP Photo Agency
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares